Felsökning av bredband och driftinformation

Bredband felsökning-topImage

När det som inte får ske inträffar - bredbandet ligger nere! Kanske hela internet ligger nere? 😱

Vad har hänt? När kommer internet igång? Hur ska livet fortsätta utan bredband?

Här hjälper vi dig felsöka bredband och hitta information om driftstörningar hos internetleverantörerna och planerade underhållsarbeten i näten som kan påverka tillgängligheten till dina tjänster. Du hittar även information om när och hur man kan få kompensation vid driftstörning och avbrott i tjänst.


Mer information och läsning om bredband

Nätverk

Här har vi samlat allt du behöver veta om nätverk, från bredbandsuttag och nätverkskablar till mediaomvandlare, modem och routrar och ger tips på hur du kan förbättra ditt nätverk.

WiFi

Här går vi igenom allt om WiFi och olika trådlösa nätverksstandarder och ger praktiska tips på hur du kan förbättra din trådlösa surf.

Abonnemang

Här har vi samlat artiklar som hjälper dig, både när du ska hantera ditt befintliga abonnemang och när du behöver hjälp att flytta eller byta abonnemang.

Mobilt bredband

Mobilt bredband är ett bra alternativ för den som inte kan få fast bredband på sin adress eller om man vet att man kommer vara på resande fot. Här går vi igenom allt om mobilt bredband.

ADSL

Här går vi igenom ADSL och förklarar hur bredband via telejacket fungerar och hur avvecklingen av kopparnätet påverkar framtiden.