Bredband via kabel-TV-uttaget (koax)

Bredband via kabel TV-topImage

Här går vi igenom bredband via kabel-TV och förklarar vad det är, hur tekniken fungerar och vilka för- och nackdelar som finns med att ta emot bredband via koaxialkabel (kabel-TV-uttaget).

Dessutom guidar vi de som har bredband via kabel-TV i installationen av router för FiberKoax.

Om bredband via kabel-tv-uttaget

Här går vi igenom allt du behöver veta om bredband via kabel-tv-uttaget (koaxial) och förklarar vad det är, hur det fungerar och vad som gäller för den som har bredband via kabel-TV-uttaget.

Bredband i Com Hem-hus

Du kanske har hört begreppet "Com Hem hus" tidigare? Här går vi igenom vad det innebär och vilka tjänster som du kan köpa om du bor i ett Com Hem-hus.

Koppla in router till tv-uttaget

Är du ansluten till kabelnätet och har “tre hål i väggen”? Här förklarar vi hur du som har bredband via kabel-tv (FiberKoax) kopplar in din router.


Mer information och läsning om bredband

Nätverk

Här har vi samlat allt du behöver veta om nätverk, från bredbandsuttag och nätverkskablar till mediaomvandlare, modem och routrar och ger tips på hur du kan förbättra ditt nätverk.

WiFi

Här går vi igenom allt om WiFi och olika trådlösa nätverksstandarder och ger praktiska tips på hur du kan förbättra din trådlösa surf.

Abonnemang

Här har vi samlat artiklar som hjälper dig, både när du ska hantera ditt befintliga abonnemang och när du behöver hjälp att flytta eller byta abonnemang.

Mobilt bredband

Mobilt bredband är ett bra alternativ för den som inte kan få fast bredband på sin adress eller om man vet att man kommer vara på resande fot. Här går vi igenom allt om mobilt bredband.

ADSL

Här går vi igenom ADSL och förklarar hur bredband via telejacket fungerar och hur avvecklingen av kopparnätet påverkar framtiden.