Leverantörer

Bredbandsmarknaden är en djungel. Beroende på vilken adress du bor på kan det finnas flera olika bredbandsleverantörer (operatörer) att välja på. Dessutom erbjuder de olika operatörerna ofta flera olika typer av bredbandsabonnemang med olika uppkopplingstyper/infrastrukturer så som fiber, DSL (bredband via telefonjacket, Koaxial (bredband via Kabel-TV, Satellit samt mobila bredband. För att göra det enkelt att jämföra bredband på din adress startade vi vår kostnadsfria tjänst – Bredbandsval.se.

Som om det inte skulle vara nog skiljer sig priserna ofta mycket beroende på hastighet för nedladdning och uppladdning, bindningstid, startkostnader, fakturaval och hårdvara som ingår (router). Ibland gör kampanjerna att det blir svårt att jämföra abbonemangen. Bredbandsval.se hjälper dig att navigera genom djungeln av bredbandstjänster, hastigheter, priser och bindningstider.

På denna sida hittar du en sammanställning där vi, för varje operatör, presenterar vilka bredband och TV-tjänster de erbjuder via olika infrastrukturer. Vi har också sammanställt alla kontaktuppgifter för att du som konsument enkelt ska kunna komma i kontakt med de olika internetleverantörerna vid behov.