Om oss

Vårt uppdrag – att hitta bästa bredbandet för just dig

Bredbandsval.se är en gratistjänst som gör det enkelt att jämföra bredband på nätet. Vårt fokus är att förse dig med all information du behöver genom att på ett överskådligt sätt synliggöra de operatörer och deras bredband som du kan få på just din adress.

Det finns andra jämförelsesiter på nätet men det är bara Bredbandsval.se som utgår ifrån din adress – på detta sätt fångar vi erbjudanden från konkurrerande operatörer oavsett om du tar emot bredbandet via fiber, TV-uttaget eller telefonjacket.

Vi arbetar för att du som användare av tjänsten i lugn och ro ska kunna göra ett väl underbyggt bredbandsval och på så sätt välja bästa bredbandet för dig och även spara tid och pengar.


Sveriges första sajt för jämförelse av bredband på din adress

Bredbandsval.se startades 2016 då vi saknade en tjänst i Sverige som enkelt kunde ta reda på vilka olika bredband du kan få på en specifik adress. Eftersom bredbandsleverantörernas utbud och priser skiljer sig beroende på adress så har vi byggt en tjänst som hjälper till att spara tid och pengar i dagens bredbands-djungel.

Vår tjänst är, och kommer att förbli, helt kostnadsfri att använda och vi visar alltid exakt samma erbjudanden och priser som operatören på din adress.


Vem står bakom Bredbandsval.se?

Bredbandsval.se ägs och drivs av Bredbandsval i Sverige AB (org.nr: 559034-8990)


Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss når du oss enklast på: info@bredbandsval.se

Adress

Bredbandsval i Sverige AB
S:t Johannesgatan 2
211 46 Malmö

Telefon

010-641 08 70