Beställning och aktivering av bredband i öppna nät

mån 29 april 2019

Beställning av bredband i öppet nät

Att beställa bredband i ett öppet nät är mycket enkelt. Sök på din adress på bredbandsval.se så letar vi upp operatörer som levererar bredband i öppet nät till just din adress.

Från att beställningen lagts hos oss tar det vanligtvis 1-2 dagar innan bredbandet aktiveras.

Aktivering av bredband i öppet nät

Operatören som du väljer sköter aktivering av ditt bredband på det önskade startdatumet. Har du inte haft bredband vi öppet nät tidigare på adressen är det mycket enkelt att koppla på och har du ett eventuell befintligt avtal meden operatör behöver det sägas upp och kopplas från innan det nya avtalet kan aktiveras.

Router för öppet nät

Vissa operatörer inkluderar en router eller ger möjlighet att beställa en router när du tecknar ett bredbandsabonnemang hos dem. För det fall du har en router som du använt sedan tidigare med en annan operatör kan du använda denna router igen.

Uppsägning av bredband i öppet nät

Om du vill säga upp ett bredband i ett öppet nät så väljer du dig alltid till din operatör/tjänsteleverantör. Även om du beställt ditt bredband via www.bredbandsval.se så är det med operatören du har ett avtal. Uppsägningstiden är alltid 1 månad men om du valt att ingå ett avtal med bindningstid är du bunden en period innan du har möjlighet att säga upp avtalet.

Till alla blogginlägg