Beställning och aktivering av bredband i öppna nät

mån 29 april 2019

Beställning av bredband i öppet nät

Att beställa bredband i ett öppet nät är mycket enkelt. Sök på din adress på bredbandsval.se så letar vi upp operatörer som levererar bredband i öppet nät till just din adress.

Vi jämför hastigheter, priser och erbjudanden. Vi hämtar all information i realtid så att du alltid har de absolut senaste erbjudandena att ta ställning till.

Från att beställningen lagts hos oss på bredbandsvals.se tar det vanligtvis ca 1 dag innan bredbandet aktiveras.

Aktivering av bredband i öppet nät

Operatören som du väljer sköter aktivering av ditt bredband på det önskade startdatumet. Har du inte haft bredband via öppet nät tidigare på adressen är det mycket enkelt att koppla på och har du ett eventuell befintligt avtal med en operatör behöver det sägas upp och kopplas från innan det nya avtalet kan aktiveras.

Router för öppet nät

Vissa operatörer inkluderar en router eller ger möjlighet att beställa en router när du tecknar ett bredbandsabonnemang via Bredbandsval.se. För det fall du har en router som du använt sedan tidigare med en annan operatör kan du använda denna router igen i det öppna nätet.

Internetleverantörer som levererar i öppna nät

Det finns många operatörer som levererar fast bredband via öppna nät i Sverige idag och några av de största är:

Uppsägning av bredband i öppet nät

Om du vill säga upp ett bredband i ett öppet nät så vänder du dig alltid till din operatör där du har abonnemanget. Även om du beställt ditt bredband via Bredbandsval.se så är det med operatören du har ett avtal. Uppsägningstiden är alltid 1 månad men om du valt att ingå ett avtal med bindningstid är du bunden en period innan du har möjlighet att säga upp avtalet.

Tips! Sök på din adress på Bredbandsval.se så letar vi upp operatörer som levererar bredband i öppet nät till just din adress. Snabbt och gratis!

Till alla blogginlägg