Guider inom TV

Guider-topImage

Här har vi har samlat våra guider om TV och förklarar alltifrån hur den svenska TV-marknaden fungerar till skillnaden mellan analog TV och digital TV.

Du hittar även tekniska guider med tips på vad man ska tänka på när man väljer TV-box och mer praktiska guider för den som vill ha hjälp att jämföra TV-abonnemang.

Analog TV

Här går vi igenom vad analog TV är för något och hjälper dig att ta reda på om du kan få det.

Digital TV

Vad är digital TV, hur fungerar det och hur, och av vilken leverantör kan man beställa det?

Smart TV

Här har vi samlat allt du behöver veta om smart TV och svarar på frågor som: Vad är smart TV? Hur fungerar smart TV? Vilka tillverkare erbjuder smart TV och vad kostar det?

Allt om HDMI

Vad är HDMI? Vad används det till? Hur ser en HDMI-ingång ut, och vad gör man om HDMI-sladden inte fungerar?

OLED, AMOLED och QLED

Här reder vi ut några av de senaste och mest populära teknikerna för bildskärmar så att du har koll inför valet av TV-skärm. Lär dig allt om OLED, QLED och AMOLED.

Hur fungerar Pay-per-view?

Med pay-per-view (PPV) kan man se exklusiva sändningar och sportevenemang som ett tillägg till din operatörs ordinarie utbud. Här förklarar vi hur det fungerar.

Allt om TV-antenner

För att kunna se marksänd digital-TV via antenn är det viktigt att använda rätt typ av TV-antenn. Här går vi igenom olika typer av TV-antenner och hjälper dig att välja rätt TV-antenn.

Guide inför valet av TV-box

Här går vi igenom allt du behöver veta om TV-boxar när du ska beställa bredband och TV. Vad är en TV-box, och vad gör den? Vilken TV-box erbjuder respektive TV-leverantör?

Så funkar TV-marknaden

Guide till TV-marknaden i Sverige. Hur fungerar svensk TV-marknad? Hur påverkas TV när bredband via fiber byggs ut, och hur ser framtiden för TV ut?


Mer information och läsning om TV