Streamingtjänster och plattformar

Streamingtjanster-topImage

I takt med att streaming har ökat i popularitet ökar även antalet streamingtjänster, plattformar och leverantörer i snabb takt.

Genom att “hoppa över ett steg i värdekedjan” (TV-leverantörerna) har de som producerar och bekostar produktionen börjat erbjuda sitt innehåll direkt till tittarna via sina egna plattformar.

Som ett resultat har TV-leverantörerna själva, för att öka tillgängligheten och friheten för sina kunder, utvecklat egna streamingplattformar och playtjänster. Här går vi igenom de de mest populära, och några av de mindre kända, streamingtjänsterna på den svenska marknaden.

Apple TV+ icon

Apple TV+

Läs allt om streamingtjänsten Apple TV plus. Vi har samlat allt du behöver veta om Apples streamingtjänst och besvarar de vanligaste frågorna.

C More icon

C More

Läs allt om streamingtjänsten C More. Vi har samlat allt du behöver veta om Telias streamingtjänst och besvarar de vanligaste frågorna.

disney plus icon

Disney plus

Läs allt om streamingtjänsten Disney+. Vi har samlat allt du behöver veta och besvarar de vanligaste frågorna.

Discovery + icon

Discovery plus

Läs allt om streamingtjänsten Discovery plus. Vi har samlat allt du behöver veta och besvarar de vanligaste frågorna.

dplay icon

dplay

Vad hände egentligen med streamingtjänsten dplay? Vi har samlat allt du behöver veta om den f.d. streamingtjänsten.

HBO Max icon

HBO Max

Läs allt om streamingtjänsten HBO Max. Vi har samlat allt du behöver veta och besvarar de vanligaste frågorna.

Netflix icon

Netflix

Läs allt om streamingtjänsten med stort "S" – Netflix. Vi har samlat allt du behöver veta om streamingtjänsten och besvarar de vanligaste frågorna.

SF Anytime icon

SF Anytime

Läs allt om streamingtjänsten SF Anytime. Vi har samlat allt du behöver veta och besvarar de vanligaste frågorna.

SVT Play icon

SVT Play

Läs allt om Sveriges Televisions lösning för webb-TV SVT Play. Vi har samlat allt du behöver veta och besvarar de vanligaste frågorna.

Tele2 play icon

Tele2 Play

Comhem Play har blivit Tele2 Play och Tele2 Play+. Vi har samlat allt du behöver veta och besvarar de vanligaste frågorna.

UR play icon

UR Play

UR Play är en gratis playtjänst från Sveriges Utbildningsradio AB. Vi har samlat allt du behöver veta om UR Play och besvarar de vanligaste frågorna.

Viafree icon

Viafree

Läs allt om den gratis streamingtjänsten Viafree. Vi har samlat allt du behöver veta och besvarar de vanligaste frågorna.

Viaplay icon

Viaplay

Viaplay är en streamingtjänst och video on demand-tjänst (VOD) som ägs av Nordic Entertainment Group (Nent). Här har vi samlat allt du behöver veta om Viaplay.


Mer information och läsning om streaming