Telia Play – streama TV från Telia

Uppdaterad

Telia Play

Telia Play är Telias streamingtjänst som ingår i Telias TV-paket. Oavsett vilket TV-paket du väljer har du som TV-kund hos Telia möjlighet att streama de TV-kanaler, filmer, serier och sportsändningar som ingår i ditt abonnemang. Vi har samlat allt om Telia Play här!

Vad är Telia Play?

Telia Play är en streamingtjänst från Telia som ingår i alla Telias TV-paket (motsvarande konkurrenternas Tele2 Play och Telenor stream. Med Telia Play får man tillgång till de TV-kanaler, filmer och serier som ingår i abonnemanget och kan streama var man vill, med eller utan TV-box. Telia Play finns även som app och sedan en tid tillbaka kan man köpa Telia Play separat– utan TV-paket.

Vad kostar Telia Play?

Telia Play ingår utan extra kostnad i alla Telias TV- och streamingpaket. Men om man är intresserad av ett specifikt paket så varierar kostnaden beroende på innehållsutbud och hur man vill kunna titta – via TV och streaming, eller enbart via streaming.

Vad ingår i Telia Play?

Med Telia Play får man tillgång till det utbud och de kanaler och som ingår i det TV-paket och TV-abonnemang från Telia.

Om man inte redan har ett TV-paket från Telia kan man antingen beställa en rad TV- och streamingpaket eller abonnemang för streaming separat.

Nedan listar vi Telias olika Play- och streamingpaket:

Telia TV & streaming baspaket

Telias baspaket har en bra mix av serier, sport, faktaprogram och underhållning för familjens minsta.

TV & Streaming Lagom

Telia TV & Streaming Lagom är ett lagom stort TV-paket med bra utbud av populära kanaler som passar hela familjen. Pris: 199 kr/mån

TV & Streaming Stor

Telia TV & Streaming Stor är Telias största TV- och streamingpaket med ett brett utbud av populärt innehåll för hela familjen. Titta live eller streama via Telia Play app och HBO Max. Pris: 249 kr/mån

Telia Streamingpaket

Telia Play TV & underhållning

Telia Play TV & underhållning ger dig en mix av den mest populära underhållningen för hela familjen på ett flexibelt sätt. Titta enligt tablån eller streama de senaste serierna från playtjänsterna när och var du vill.

I paketet ingår de mest populära TV-kanalerna samt film, serier & underhållning. Du kan även se exklusivt innehåll och TV4-program utan avbrott. Titta med Chromecast eller Apple TV och i alla dina mobila enheter.

- Pris: 199 kr/mån

Telia Play Sport

En streamingtjänst med hela UEFA Champions League från Telia. Det ingår mycket sport såsom Serie A, LaLiga, Fotbolls-VM, Handbollsligan, NFL och mer. Med Eurosport-kanalerna kan du följa PGA-touren i golf, ATP-touren och samtliga Grand Slams i tennis samt all cykling.

Dessutom ingår filmer, serier & underhållning, inklusive TV4-program utan avbrott. Titta med Chromecast eller Apple TV i alla dina mobila enheter.

- Pris: 299 kr/mån

TV- och streamingpaket

Utöver dessa paket har Telia en rad partnerskap med externa streamingtjänster och kan därför erbjuda en uppsjö paket och kombinationer att välja mellan med exklusiva sport-, film- och serierättigheter.

Genom att beställa Telias TV och streamingpaket får man innehållet från populära kanaler och streamingtjänster i samma paket – ofta till ett bättre pris än om man skaffar streamingtjänsterna var för sig.

All underhållning från Netflix & HBO Max

TV- och streamingtjänst fullmatad med serier, film, dokumentärer och underhållning för hela familjen. Paketet innehåller Netflix Standard, C More Standard och HBO Max.

Titta via TV-box eller streama via appen Telia Play, Netflix eller HBO Max.

- Pris: 249 kr/mån. Man sparar 168 kr/mån jämfört med att köpa TV- och streamingtjänsterna separat.

Discovery+ Sport Premium inkl. extrakanaler

Innehåller alla matcher med Allsvenskan och Superettan, ATP Touren i tennis, PGA Touren i golf, Eurosport, Grand Slam, Tour de France och mycket mer. Du får dessutom tillgång till åtta linjära extrakanaler: discovery+ Extra 1-8. På dessa livekanaler visas endast alla 480 matcher från Allsvenskan och Superettan direkt i din TV-box. Övrigt sportinnehåll visas i streamingtjänsten discovery+.

- Streamade kanaler som man kan se via appen discovery+: SVT1, SVT2, Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, ID, TLC, Food Network, Travel Channel, Kunskapskanalen, SVT Barn, SVT24, Eurosport 1 och Eurosport 2.
- Kanaler som man kan se med TV-box: discovery+ Extra 1-8.
- Pris för TV och streaming: 349 kr/månad.
- Pris för enbart streaming: 349 kr/månad.

All sport från Telia inkl Allsvenskan

Komplett TV- & streamingpaket fullmatat med sport, serier, film och underhållning som gör det möjligt att streama UEFA Champions League från Telia, Allsvenskan & Superettan från Discovery+. HBO Max kan läggas till utan extra kostnad.

Titta live eller streama via apparna Telia Play, C More och HBO Max.

- Pris: 499 kr/mån

All sport från Telia inkl Allsvenskan med Netflix

Komplett TV- och streamingpaket med sport, serier, film och underhållning för hela familjen. I paketet ingår exempelvis UEFA Champions League från Telia, Allsvenskan & Superettan från Discovery+. HBO Max kan läggas till utan extra kostnad. Streama live eller streama via apparna Telia Play, C More och HBO Max.

- Pris: 699 kr/månad

Tv & Streaming

Tv & Streaming – Övriga

Telia agerar dessutom återförsäljare av streamingpaket från exempelvis Discovery+, HBO Max, SkyShowtime.

Man har dessutom ett paket som tagits fram särskilt för barn som man kallar Kids (59 kr/månad) och ett sportpaket som kallas Telia Play UEFA Champions league (199 kr/månad) för den som enbart är intresserad av att se UEFA Champions league.

Hur kan man titta på Telia Play?

Utöver att logga in och streama på teliaplay.se med en vanlig webbläsare kan man också använda appen Telia Play som finns tillgänglig på Appstore eller Google Play store.

Eftersom det är en streamingtjänst finns den som app på ett antal av de populäraste mediaspelare och smart-tv enheter. Exempel på enheter som stöds är:

Den som har Telia TV & STREAMINGBOX SDMC DV8919X med inbyggt WiFi kopplar upp mot sin router för att få trådlös uppkoppling till sin TV. För att kunna se TV- och streamingpaket i HD behöver man ha TV-box och TV som stödjer HD.

Antal enheter och användare

Telia Play kan användas på fem olika registrerade enheter, och vara aktiv på två enheter samtidigt. För sportsändningar som sänds live är dock maxgränsen 1 enhet per stream.

Telia Play utomlands

Telia Play går att streama i hela EU/EES.

Aktivera Telia play

När man beställt Telia Play eller ett streamingpaket behöver man aktivera tjänsten. Här hittar man info om hur man gör för att komma igång och aktivera Telia Play och tillhörande TV- och streamingtjänster.

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör Telia.

Telia Play ingår i följande TV-paket: