Aftonbladet TV – streama med Aftonbladet plus

Uppdaterad

aftonbladet-tv-screenshot

Aftonbladet TV är Aftonbladets TV-satsning och streamingtjänst som gör det möjligt att streama kvällstidningens nyhetssändningar, sport samt program och inslag kopplat till matlagning, livsstil och nöje. Här går vi igenom allt om Aftonbladet TV och besvarar de vanligaste frågorna om tjänsten.

Vad är Aftonbladet TV?

Aftonbladet TV (tv.aftonbladet.se) är en sajt och streamingtjänst som drivs av den Schibsted-ägda svenska tidningen Aftonbladet. Aftonbladet TV erbjuder ett brett utbud av program, inklusive nyheter, sport, underhållning och matlagningsprogram.

Vad visas på Aftonbladet TV?

Ett av huvuddragen i Aftonbladet TV är den omfattande och direktsända nyhetsrapporteringen. Utöver nyheter satsar man även stort på sportbevakning. Aftonbladet köper årligen sporträttigheter till olika sportevenemang som kan ses av alla med en prenumeration.

Förutom live-evenemang erbjuder Aftonbladet TV även en rad fristående nyhetsprogram, reportageinslag och djupgående analyser av aktuella händelser, såväl som andra program kopplat till tidningens innehåll (exempelvis mat, hälsa, ekonomi etc).

Vad kostar Aftonbladet TV?

För att kunna se Aftonbladet TV behöver man vara "Plus-kund" hos Aftonbladet. Kostnaden för Aftonbladet plus varierar beroende på hur många månader man tecknar åt gången.

- 1 månad: 119 kronor - 3 månader: 177 kronor - 12 månader: 995 kronor

Aftonbladet har ofta erbjudande på Aftonbladet plus, vilket exempelvis kan innebära att man får två månader för 129 kronor, en månad på test för 29 kronor osv. Om man inte vill fortsätta som pluskund efter kampanjperioden (och riskera betala ordinarie pris) kan man vara lugn. Aftonbladet plus tillämpar ingen bindningstid så man kan alltid avsluta prenumerationen när man vill.

Vad är Aftonbladet plus?

Aftonbladet plus är ett konto som ger den som inloggad tillgång till Aftonbladets låsta premiuminnehåll. Utöver tillgång till Aftonbladet TV får den som har Aftonbladet plus möjligheten att läsa låsta Plus-artiklar på aftonbladet.se, såsom konsumenttester, sportartiklar och upp till 200 reseguider.

Med Aftonbladet plus får man dessutom lyssna fritt på månadens bok från Bokon eller titta på månadens film från SF Anytime. Som Plus-kund får man dessutom ett gratis lag i alla managerspel!

Som kund hos Telenor får man just nu prova Aftonbladet Plus i ett halvår för 1 krona!

Aftonbladet plus erbjudande

Aftonbladet och Telenor har bland annat ett samarbete vilket innebär att man som kund hos Telenor får Aftonbladet plus gratis i 6 månader. Efter gratisperioden debiteras man dock 119 kr/månad.

Hur kan man titta på Aftonbladet TV?

Aftonbladet TV är en av de mest populära streamingtjänsterna i Sverige, och erbjuder många olika alternativ för att streama film och TV.

Man kan titta på Aftonbladet TV direkt i webbläsaren på en dator, eller på en mobil eller surfplatta med Aftonbladets app. Du kan också titta på Aftonbladet TV på din TV med hjälp av en med en mediaspelare eller en smart-TV.

Detta behövs för att se Aftonbladet TV

 1. Aftonbladet Plus
 2. Uppdaterad webbläsare (Chrome 65, Edge 16, Firefox 60, Internet Explorer 11 och Safari 10) eller mediaspelare (ex. Apple TV eller Chromecast) eller skärmdelning via Air Play. Chromecast stöds i webbläsare samt i appen.

Observera att man endast kan se Aftonbladets sportsändningar innanför Sverige.

Hur många kan se Aftonbladet TV samtidigt?

Man kan vara inloggad på totalt fyra enheter samtidigt.

Populära program på Aftonbladet TV

 • Noll kontroll
 • 200 sekunder
 • Uppdrag: Mat
 • Min ekonomi
 • Godare
 • Kungligt med Jenny
 • Min fråga
 • Aftonbladet förklarar
 • Bostadsjakten

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör Aftonbladet och Schibsted.