Blockbuster

Uppdaterad

blockbuster

Blockbuster erbjuder dig de allra senaste filmerna absolut först efter biograferna. De själva kallar sig för "din online-biograf" där du både kan hyra och köpa film. Här har vi samlat allt du behöver veta om streamingtjänsten!

Vad är Blockbuster?

Blockbuster är en streamingtjänst som samlar fler än 8000 filmer. Du kan välja mellan att köpa eller hyra filmer. Uttrycket "Blockbuster" uppstod i USA på 50-talet och på översatt till svenska betyder det "kassasuccé". En film är en Blockbuster när den drar in betydligt mer perngar än vad den kostade att skapa.

Blockbuster pris

Blockbuster skiljer sig från andra streamingtjänster eftersom att du slipper ha ett abonnemang som du betalar för varje månad. På Blockbuster betalar du endast för det du faktiskt ser. Du kan skapa en gratis profil börja hyra och köpa precis de filmer du vill.

  • Hyra filmer kostar vanligtvis 29-49 kr
  • Köpa filmer jostar vanligtvis 79-169 kr

Blockbuster klippkort

Blockbuster erbjuder klippkort som ger dig rabatt på filmer.

  • 3 valfria hyrfilmer kostar 129 kr
  • 5 valfria hyrfilmer kostar 199 kr

Efter att du köpt ett klippkort kan du enkelt använda dina klipp för att hyra filmer på alla dina enheter. Använd dina klipp för att hyra filmer med endast ett klick.

Blockbuster filmer

Blockbuster har de senaste filmerna och katalogen uppgår till över 800 filmer. Surfa in på Blockbuster.se för att ta del av deras filmer och serier.

Populära fillmer på Blockbuster just nu är:

  • Minioner: Berättelsen om Gru
  • Göta kanal- Vinna eller försvinna
  • Bullet Train
  • Top Gun: Maverick
  • Memory
  • The Lost City

Hur kan man titta på Blockbuster?

Blockbuster finns tillgänglig direkt till konsument via dator, Smart TV, Apple TV, surfplatta, Playstation och Chromecast samt AirPlay.

När du upprättat en profil hos Blockbuster kan du fritt beställa och spela upp filmer innanför EU:s gränser.

Vad är skillnaden mellan hyr och köp hos Blockbuster?

Hos Blockbuster kan du både hyra och köpa film. Har du en riktig favoritfilm som du vill se om och om igen så kanske du vill köpa den. Vill du bara nöjestitta på en ny film så rekommenderar vi att du börjar med att hyra den.

Hyra film Blockbuster

När du hyr en film hos Blockbuster har du 28 dagar på dig att påbörja uppspelningen av filmen. När uppspelningen påbörjats har du 48 timmars tid att se filmen. Du kan se filmen så många gånger du vill under dessa 48 timmar.

Köpa film Blockbuster

När du köper en film, ett serieavsnitt eller en hel säsong av en serie kan du obegränsat spela upp innehållet på alla Blockbuster-enheter, så länge titlarna ingår i avtalet med rättighetsinnehavarna.

OBS! När du köper filmer och serier på Blockbuster kommer du inte få hem en fysisk kopia av filmen eller serien, men innehållet kan spelas upp på alla Blockbusters plattformar.

Friskrivningsklausul: Alla varumärken, logotyper och bilder tillhör Blockbuster.