Com Hem

Com Hem

Com Hem var en bredbandsleverantör som erbjöd både fast bredband, TV-paket och IP-telefoni. Den 27 april 2021 togs det sista steget i sammanslagningen mellan Com Hem och och Tele2. Det betyder att varumärket Com Hem inte längre finns kvar och att du som tidigare var kund hos Com Hem ska kontakta Tele2.

Du som varit kund hos Com Hem kan vara lugn – alla dina tjänster fortsätter att fungera som vanligt. Läs mer och hitta rätt nedan!

Se vad populära internetleverantörer har för erbjudanden där du bor:

"placeholder"

Com Hem bredband

Com Hem erbjöd olika typer av bredband beroende på din internetuppkoppling. Com Hem var främst kända för att leverera bredband via kabel-tv-nätet till flerfamiljshus, så kallade "Com Hem hus" runt om i landet men man levererade även bredband via fiber i de flesta öppna stadsnäten i Sverige.

Com Hem bredbandsabonnemang och hastigheter

Com Hem levererade bredbandshastigheter upp till 1000 Mbit/s i stadsnät och upp till 1200 Mbit/s i kabel-tv-nätet. Som kund hos Com Hem kunde välja mellan abonnemang med namnen:

 • BREDBAND 100
 • BREDBAND 250
 • BREDBAND 500
 • BREDBAND 1000

Jämför bredbandsleverantörer och priser på din adress!


Vad kostade bredband från Com Hem?

Com hems priser på bredband varierade på adressnivå. Detta då priserna på bredband skilde sig beroende på teknik, men även beroende på vilken hastighet du valde.

De snabbare alternativen, som Bredband 500 och Bredband 1000, kostade generellt sett mer men Com Hem hade ofta kampanjer och erbjudanden som gjorde att det gick att få snabbt bredband till ett förmånligt pris under ett år eller 24 månader.

Studentrabatt på Com Hem bredband

Com Hem erbjöd bland annat Com Hem student bredband till de som var medlemmar i Mecenat. Som studerande i Sverige kunde du med ditt Mecenatkort få upp till 40 % studentrabatt på bredband 150 Mbit/s till 600 Mbit/s från Com Hem.

Com Hem i stadsnät

Com hem levererade bredband via stadsnät i flera öppna stadsnät i Sverige. Com Hem fanns bland annat som leverantör i:

Per den 27/4 2021 är det istället Tele2s tjänster som erbjuds till privat- och företagskunder via stadsnät.


Com Hem TV

Com Hem var framförallt förknippade med sitt stora TV-erbjudande. Man erbjöd både IPTV (TV via fiber) och stadsnät och kabel-TV. Tjänster som nu istället erbjuds av Tele2.

Com Hems TV-paket

TV BAS HD

 • 19 kanaler
 • 2 playbibliotek

TV Silver Flex

 • 19 kanaler
 • 2 playbibliotek
 • 8 valbara kanaler
 • För flexapaketet kunde du som kund logga in på Mina sidor och byta kanaler en gång per månad.

TV Guld

 • 73 kanaler
 • 5 playbibliotek
 • Comhem Play +

Com Hem streaming

Eftersom Com Hem var ett väldigt starkt varumärke som förknippades med underhållning och streaming valde Tele2 initialt att behålla Comhem Play och Comhem Play+ som varumärken. Under 2022 bytte man dock namn på streamingplattformen till Tele2 Play.


Com Hem bredband och tv paket

Com Hem erbjöd även en rad olika paket för bredband och tv. Efter sammanslagningen med Tele2 har det som tidigare var comhem tv blivit en del av Tele2s erbjudande.

Om du letar efter få Com Hem bredband via fiber, FiberKoax eller kabel-tv på din adress ska du nu, istället för att leta efter comhem digital-tv, leta efter "Tele2 tv". Om du vill ha bredband + tv kan det vara bra att veta att bredbandsabonnemangen kombineras baserat på hastighet med TV-paketen beskrivna ovan.

Nyhet!: Nu kan du jämföra bredband och TV-paket och beställa direkt på Bredbandsval.se!


Jämför bredband och TV-paket på din adress!


Com Hem telefoni

Com Hem erbjöd IP-telefoni (via fiber eller kabel-TV) samt mobiltelefoni via Tele2s mobilnät.


Com Hem kundtjänst / support

Du som tidigare varit kund hos Com Hem kan hitta all information om hur du kommer i kontakt med Tele2 kundservice och support här.


Omdömen om Com Hem

Netflix speed index rankade Com Hems bredband högt och man fick motta flera utmärkelser för sina bredbandstjänster. För mer information om hur kunderna upplevde Com Hem se Com Hems betyg på Trustpilot.


Vanliga felstavningar av Com Hem

Com hem var inte ett okomplicerat varumärkesnamn. Själva valde de att särskriva sitt namn med stora begynnelsebokstäver i båda orden.

Vi fick ibland in frågor från kunder, och såg även i sökbstatistik på Google, att det inte är ovanligt med sammanskrivningar och felstavningar vid frågor om Com Hem. Här är de 3 vanligaste vi sett:

 • Comhem
 • KomHem
 • Kom Hem

Hitta det bästa bredbandet för just dig

Spendera inte timmar på att leta och jämföra internetleverantörer.

Vi gör det åt dig på mindre än en minut, helt gratis. Sök på din adress här.

"placeholder"