Bredband till sommarstuga eller fritidshus

mån 29 april 2019

Här går vi igenom vilka olika möjligheter det finns för bredband till din sommarstuga. Vi går ingeom olika tekniker ger dig lite tips på hur då får en bra bredbandsupplevese även bär du är i ditt fritidshus.

Bredbandsval.se gör det enkelt att se vilka bredband du kan få. Bara att söka på din adress och välja bästa möjliga bredband till sommarstuga eller fritidshus.

Fast bredband till sommarstuga, fritidshus eller vinterbostad

Lite beroende på var sommarbostaden eller fritidshuset ligger kan det finnas olika förutsättningar för att få fast bredband. Många områden har tidigare haft möjlighet till bredband via ADSL/telejacket men detta har avvecklats i många områden i takt med att bredband via fiber dragits in i sommarstugeområdena och firtidshusområdena. Det kostar vanligtvis minst 20.000 kr att dra in fiber och vill man inte ta den investeringen finns ju vanligtvis mobilt bredband med bra täckning att tillgå också.

Mobilt bredband till sommarstuga, fritidshus eller vinterbostad

Mobilt bredband finns tillgängligt i de flesta delarna av vårt avlånga land. Flertalet av operatörerna erbjuder nu också fri surf för mobila bredband vilket är perfekt när du vill koppla in din Chromecast eller Apple TV och streama regninga dagar.

Fördelen med mobilt bredband är ju att du kan ta med dig det även när du inte är i din fritidsbostad. Har du en husbil eller husvagn så fungerar mobilt bredband även där.

Tips! Innan du beställer mobilt bredband till sommarstugan bör du kolla upp så att operatören har bra täckning där du har bostaden.

Vilka bredband kan jag få till sommarstuga eller fritidshus?

Som sagt, vår tjänst gör det enkelt att se vilka bredband du kan få. Bara att söka på din adress och välja bästa möjliga bredband till sommarstuga eller fritidshus.

Till alla blogginlägg