bahnhof logo

Bahnhof

Bahnhof är en internet- och bredbandsleverantör som erbjuder bredband, telefoni, TV och en rad tillägstjänster till såväl privatpersoner som företag. Tjänsterna levereras i såväl egna nät som en rad öppna stadsnät runt om i Sverige. Bahnhof är främst kända för sin satsning inom anonym surf och integritet och erbjuder ett flertal tjänster kopplat till detta, bl.a VPN-tjänster.

Bahnhof bredband

Bahnhof erbjuder flera olika typer av bredbandsabonnemang beroende på din internetuppkoppling och vad du har för behov. Bahnhof bredband levereras nästan uteslutande via fiber.

Om du vill lära dig mer om de olika alternativen till bredband via fiber kan du läsa våra artiklar om bredband via ADSL, bredband via kabel-tv-uttaget, bredband via satellit, Fixed Wireless Access, bredband via radiolänk och mobilt bredband.

Tips: Du kan göra en gratis sökning efter bredband på din adress här på Bredbandsval.se och se vilka kampanjer och erbjudanden som olika bredbandsleverantörer har där du bor.

Bahnhof bredbandsabonnemang och hastigheter

Bahnhof erbjuder flera olika abonnemang och hastigheter för bredband beroende på var du bor och vilket stadsnät adressen tillhör. Den som kan beställa Bahnhof bredband via fiber på sin adress kan välja mellan följande bredbandsabonnemang, med eller utan bindningstid.

Om du är osäker på vilket bredbandsabonnemang du ska välja kan vi tipsa om vår artikel Vilken hastighet behöver jag för mitt bredband?.

Vad kostar bredband från Bahnhof?

Bahnhofs priser på bredband varierar beroende på vilken hastighet du väljer. Snabbare bredband kostar generellt sett mer. Priset varierar dessutom ofta beroende på var du bor och vilket stadsnät du tillhör. Därför lönar det sig att jämföra bredband.

För att se dagsaktuella priser – jämför bredband här på Bredbandsval.se.

Bahnhof i stadsnät

Bahnhof levererar bredband via stadsnät i flera öppna stadsnät i Sverige. På Bredbandsval.se behöver du inte veta vilket stadsnät du tillhör för att kunna göra en beställning, men här är exempel på stadsnät där Bahnhof finns:

På de adresser man levererar bredband erbjuder Bahnhof även telefonitjänster samt TV via fiber (IPTV).

Bahnhof TV

Bahnhof telefoni

Bahnhof erbjöd tidigare fast telefoni via telejacket (DSL) men har på senare år fokuserat helt på IP-telefoni via fiber.

Bahnhof kundtjänst / support

Telefon

Telefon: 010-510 00 00
Kundservice: vardagar 08.00 - 19.00 samt helger 10.00 - 14.30.

E-post

kundservice@bahnhof.se

Chatt

Du kan chatta med Bahnhof på mina sidor.

Felanmälan

Du kan göra en felanmälan på Bahnhofs supportsida.

Bahnhof faktura och betalning

Bahnhof erbjuder möjligheten att välja hur man vill motta och betala sin faktura. I internetbanken kan man ange om man istället vill ha autogiro eller e-faktura, och på så sätt slippa fakturaavgiften.

Alternativ Kostnad
Autogiro 0 kr
E-faktura 0 kr
E-postfaktura -
Pappersfaktura 49 kr

Bahnhof omdöme

Bahnhof erbjuder tjänster för både privatpersoner och företag och har ofta fått höga betyg i SKIs (Svenskt kvalitetsindex) kundnöjdhetsundersökning gällande bredband till privatkunder. I den senaste kundnöjdhetsundersökningen har man dock tappat gentemot konkurrenterna.

Bahnhof ligger även bra till i Netflix Speed Index.

Bahnhof recension: Se betyg och läs recensioner av Bahnhof på Trustpilot.

Fördelar med Bahnhof

 • Den som vill skydda sin identitet och hålla en låg profil på internet kommer gilla Bahnhofs fokus på säkerhet och skydd mot digital övervakning, företagsspionage och läckor.
 • Rankar högt i oberoende mätningar

Möjliga felstavningar av Bahnhof

Kärt barn har många namn brukar man ju säga och ibland verkar Bahnhof vara lite svårt att stava till. För den intresserade är ju Bahnhof egentligen ett tyskt ord och betyder tågstation. 🚉

Vi får in väldigt många felstavningar vid frågor kring Bahnhof. Här är de 10 vanligaste vi sett:

 • Banhof
 • Banhoff
 • Bahnhoff
 • Banhov
 • Bahnhov
 • Ban-hof
 • Bahn-hof
 • Bahn-hoff
 • Bahn-hov
 • Ban-hov

Bolagsfakta Bahnhof

 • Namn: Bahnhof AB (publ)
 • Organisationsnummer: 556519-9493
 • Momsregistreringsnummer (VAT): SE556519949301
 • Innehar F-skattsedel: Ja

Bahnhof kontakt

Besöksadress
Tunnelgatan 2
111 37 Stockholm

Hemsida: bahnhof.se

Bahnhof i sociala medier

Övrig information

Bahnhof erbjuder internettjänster sedan 1994 och är idag börsnoterat på svenska Spotlight Stock Market under kortnamnet BAHN B. Bahnhofs löfte är att ge kunderna maximal säkerhet mot övervakning, företagsspionage och läckor – något som de menar blir allt viktigare när samhället digitaliseras. Bahnhof har över 200 000 bredbandskunder i Sverige.