Surfia telefoni och bredband logotyp

Surfia

Surfia är en internet- och bredbandsleverantör från Laholm som erbjuder privatpersoner och företag bredband och IP-telefoni i en rad öppna stadsnät runt om i Sverige. Med sin satsning på “Grön IT”, och servrar och serverhallar som drivs och kyls av energi som kommer från förnybara energikällor, strävar Surfia efter att bli världens mest miljövänliga IT-företag.

Surfia bredband

Surfia bredband levererar enbart bredband via fiber.

Om du vill lära dig mer om alternativen till bredband via fiber kan du läsa våra artiklar om bredband via ADSL, bredband via kabel-tv-uttaget, bredband via satellit, Fixed Wireless Access, bredband via radiolänk och mobilt bredband.

Tips: Du kan göra en gratis sökning efter bredband på din adress här på Bredbandsval.se och se vilka kampanjer och erbjudanden som olika bredbandsleverantörer har där du bor.

Surfia bredbandsabonnemang och hastigheter

Surfia erbjuder flera olika abonnemang och hastigheter för bredband beroende på var du bor och vilket stadsnät adressen tillhör.

Den som kan beställa Surfia fiber på sin adress kan bland annat välja mellan följande bredbandsabonnemang:

Om du är osäker på vilken hastighet du behöver på ditt bredband kan vi tipsa om vår artikel Vilken hastighet behöver jag för mitt bredband?.

Se hur snabbt du surfar idag – testa din internethastighet här!

Surfia priser

Priset på Surfia bredband varierar beroende på vilket stadsnät din bostad är ansluten till. Även valet av hastighet påverkar månadskostnaden.

När du beställer fiber från Surfia i stadsnät tillkommer inkopplingsavgift med 299kr. Surfia har inga bindningstider och som brukligt tillämpas en månads uppsägningstid på bredband.

För att se dagsaktuella priser – jämför bredband här på Bredbandsval.se.

Surfia i stadsnät

Surfia erbjuder bredband via stadsnät i Bjäre kraft, Halmstad stadsnät, IP-Only, iTUX, Svenska stadsnät och Telia öppen fiber.

Surfia IP-telefoni

I de stadsnät som Surfia levererar fiber erbjuder Surfia även möjlighet till fast IP-telefoni.

Surfia kundservice / support

Surfias supportsidor kan du hitta svaret på de vanligaste frågorna. Du kan även kontakta Surfia via deras kontaktformulär.

E-post

Om du föredrar att skicka e-post kan du även kontakta Surfa för supportärenden på info@surfia.se.

Telefon

020-10 00 44

Surfia kontakt

Surfias officiella bolagsnamn är Laholms Bredbandsbolag AB som är en del av WeKuData Aktiebolag.

Besöksadress
Laholms Bredbandsbolag AB
Lantmannagatan 6
312 32 Laholm

Surfia omdöme

Surfia har inte rankats som enskild operatör i SKI för bredband (Svenskt kvalitetsindex) men man har fått betyg 4,1 av 5 på Google reviews.

Surfia i sociala medier

Bolagsfakta Surfia

  • Namn: Laholms Bredbandsbolag AB
  • Organisationsnummer: 556598-4837
  • Momsregistreringsnummer (VAT): SE556598483701
  • Innehar F-skattsedel: Ja Hemsida: surfia.se