BoreNet logotype

BoreNet

BoreNet är en bredbandsleverantör från Borensberg som erbjuder internet till privatpersoner och företag via sitt eget nät i Motala kommun och via stadsnät i Linköpings kommun. Den som väljer BoreNet kan räkna med att alltid få hjälp av tekniker med installation i hemmet.

BoreNet bredband

BoreNet erbjuder olika typer av bredbandsabonnemang beroende på din internetuppkoppling och vad du har för behov. BoreNet erbjuder främst fast bredband via fiber men man har även bredband via ADSL och bredband via radiolänk.

Tips: Du kan göra en gratis sökning efter bredband på din adress här på Bredbandsval.se och se vilka kampanjer och erbjudanden som olika bredbandsleverantörer har där du bor.

BoreNet fiber

BoreNet erbjuder bredband via fiber via sitt eget nät i Motala kommun och via Utsikt i Linköpings kommun. BoreNet har flera olika abonnemang och hastigheter för bredband beroende på var du bor och vilket nät adressen tillhör. Den som kan beställa BoreNet bredband via fiber på sin adress kan alltid välja mellan följande bredbandsabonnemang:

BoreNet ADSL

Även om bredband via telejacket är en teknik som är utdöende så erbjuder BoreNet fortfarande möjligheten att beställa ADSL bredband på orter där avvecklingen av kopparnätet ännu inte genomförts ännu.

BoreNet radiolänk

På platser där BoreNet varken kan leverera fiber eller ADSL erbjuder BoreNet det man kallar för “RADIO”. Radio är en förkortning av bredband via radiolänk. Den som kan beställa BoreNet bredband via radiolänk på sin adress kan välja mellan följande bredbandsabonnemang med olika begränsningar i data.

  • RADIO 20 Mbit/s (100 GB, 500 GB eller obegränsad data)
  • RADIO 50 Mbit/s (100 GB, 500 GB eller obegränsad data)

BoreNet priser

Priset på BoreNet bredband varierar beroende på vilken typ av bredband och vilket stadsnät bostaden är ansluten till. Även valet av hastighet påverkar månadskostnaden.

För att se dagsaktuella priser – jämför bredband här på Bredbandsval.se.

BoreNet TV

BoreNet erbjuder även digital-TV. Baspaketet med 13 kanaler kostar 70 kronor per månad. En avgift för kortet på 49 kr/månad tillkommer. Tillval av TV-box kan göras mot en engångskostnad på 1299 kr.

BoreNet IP-telefoni

BoreNet erbjuder möjlighet till fast telefoni via IP-telefoni. Med IP-telefoni från BoreNet kan man behålla sitt nummer och sina vanliga hemtelefoner.

BoreNet kundservice/support

På BoreNets hemsida finns driftinformation och man kan hitta svaret på de vanligaste frågorna i BoreNet FAQ.

E-post

Om du föredrar att skicka e-post kan du även kontakta BoreNet för supportärenden på info@borenet.se.

Telefon

0141-20 97 00

BoreNet kontakt

Besöksadress
Skänningevägen 9
591 75 Borensberg

BoreNet i sociala medier

BoreNet omdöme

BoreNet har inte rankats som enskild operatör i SKI för bredband (Svenskt kvalitetsindex) men man kan läsa omdömen om BoreNet på Trustpilot.

Bolagsfakta BoreNet

  • Namn: BoreNet AB
  • Organisationsnummer: 556625-5203
  • Momsregistreringsnummer (VAT): SE556625520301
  • Innehar F-skattsedel: Ja

Hemsida: borenet.se