tre logo

Tre (3)

Tre (3) är en internetleverantör som erbjuder både mobilt bredband och mobilabonnemang. Tre mobilt bredband finns med olika storlekar på datapotter och även med obegränsad surf.

Tre bredband

Tre levererar mobilt bredband och mobiltelefoni via 3G, 4G och 5G.

Se erbjudanden på Tre mobilt bredband på Bredbandsval eller jämför mobilt bredband från olika internetleverantörer.

Tre mobilt bredband

Tre har flera mobilnät i Sverige som kompletterar varandra och gör det möjligt att få snabbt bredband via mobilnätet. Tre mobilt bredband finns med flera olika abonnemang och datapotter och med tillval för router:

  • Flexibelt
  • 15 GB
  • 50 GB
  • Mobilt bredband obegränsat

Tre mobilt bredband med obegränsad surf

Om du inte kan få fast bredband, eller helt enkelt föredrar mobilt bredband framför andra typer av bredband, erbjuder Tre även mobilt bredband med obegränsad surf.

Med "3Bredband Hemma Obegränsat" kan du surfa utan att tänka på datapotter eller att din surf ska ta slut.

Hur snabbt är Tre mobilt bredband?

Tester som genomförts av Tres 4G-nät visar att det går att uppnå datahastigheter på upp till 64 Mbit/s. Om du funderar på att skaffa mobilt bredband från Tre är det klokt att kolla täckningen på den plats, eller de platser, där du tänker använda bredbandet.

Täckningskarta för Tre (3)

Genom att söka på kommun, ort, gata och postnummer i Tres täckningskarta kan du se hur täckningen ser ut på vilken plats som helst i Sverige

Tre mobilt bredband för företag

Tre erbjuder även mobilt bredband för företag med olika datapotter. Det finns också abonnemang med obegränsad datamängd.

Tips: Du kan göra en gratis sökning på din adress här på Bredbandsval.se och se vad för kampanjer och erbjudanden som Tre och andra internetleverantörer har på din företagsadress. Ett snabbt och enkelt sätt att hitta (och beställa) det bästa bredbandet för ditt företag.

Tre kundtjänst / support

Telefon

Telefon: 0735 - 300 400
Vardagar 08.00 - 20.00

E-post

Du kan skicka mail till Tre genom deras kontaktformulär.

Chatt

Du kan chatta med Tre vardagar 08.00 - 17.00 samt helger 08.00 - 18.00 här.

Tre omdöme

Tre ligger bra till i SKIs (Svenskt kvalitetsindex) senaste kundnöjdhetsundersökning gällande bredband till privatkunder. Se betyg från Tre-kunder och läs recensioner av Tre på Trustpilot.

Bolagsfakta

  • Namn: Hi3G Access AB
  • Organisationsnummer: 556593-4899
  • Momsregistreringsnummer (VAT): SE556593489901
  • Innehar F-skattsedel: Ja

Hemsida: tre.se

Sociala medier

Om Tre (3)

Tre Skandinavien (Hi3G Access AB) grundades i december 2000 med visionen att skapa en helt ny plattform för mobil kommunikation.

I dag äger och driver Tre 3G- och 4G-mobilnät i Sverige och Danmark och i vissa storstadsområden finns även 5G-nät.

Tre Skandinavien, som är en del av den globala 3-gruppen med verksamhet i elva länder, ägs av Hong Kong-baserade CK Hutchison, som äger 60 procent av bolaget, och svenska Investor AB, som äger 40 procent.