Mobilt bredband från Tre

Jämför erbjudanden på mobilt bredband från Tre och hitta det perfekta mobila bredbandet för dig! Vi skickar beställningen direkt till Tre och gör det så tryggt och enkelt som möjligt för dig.

 • Tre
  399kr/mån

  Jämförpris

  Tre mobilt bredband obegränsad

  inklusive 4G/5G-hemmarouter

  Obegränsad data
  24 månaders bindningstid
  Med router
 • Tre
  449kr/mån

  Jämförpris

  Tre mobilt bredband obegränsad

  inklusive 4G/5G-utomhusrouter

  Obegränsad data
  24 månaders bindningstid
  Med router

Bra att veta om Tre mobilt bredband

Tre är den enda av de större leverantörerna som enbart fokuserar på mobilt bredband. Om man inte kan få fast bredband, eller helt enkelt föredrar mobilt bredband framför andra typer av bredband, erbjuder Tre mobilt bredband med obegränsad surf.

Med Tre obegränsat mobilt bredband behöver du aldrig oroa dig för att surfen ska ta slut. Tres abonnemang har alltid 24 månaders bindningstid men då ingår en mobil WiFi-routerfrån Zyxel.

Tres täckning för mobilt bredband

Tre har flera mobilnät i Sverige som kompletterar varandra och gör det möjligt att få snabbt mobilt bredband. Tre har bland annat fått utmärkelser för sitt nät från det oberoende analysföretaget Tutela.

Tres nät är bäst i landets södra och mellersta delar, medan täckningen är mer opålitlig i norra Sverige och ute på landsbygden. Tre har exempelvis riktigt bra täckning med 5G i Stockholm, Göteborg, Malmö, Norrköping, Linköping, Jönköping, Uppsala och Helsingborg och fortsätter att bygga ut sitt nät hela tiden.

Hur snabbt är Tre mobilt bredband?

Tester som genomförts av Tres 4G-nät visar att det med mycket god täckning går att uppnå datahastigheter på upp till 64 Mbit/s. Om du funderar på att skaffa mobilt bredband från Tre är det klokt att kolla täckningen på den plats, eller de platser, där du tänker använda bredbandet.

För- och nackdelar med Tre mobilt bredband

Fördelar

 • Bra täckning i Storstäder samt i landets södra och mellersta delar.
 • Med Tre ingår alltid mobil router – välj mellan hemmarouter och utomhusrouter.
 • Fungerar utomlands (inom EU/ESS).

Nackdelar

 • Sämre täckning i norra Sverige

Tre mobilt bredband för företag

Tre erbjuder även mobilt bredband för företag. Jämför bredband för företag här.

Mer om mobiloperatören Tre

Mobilt bredband från andra mobiloperatörer