sappa logo

Sappa

Sappa levererar bredband, TV och telefoni via fiber i ett flertal stadsnät i Sverige. Som man hör på namnet är Sappa TV deras huvudsakliga fokus och man jobbar dagligen med att ligga i framkant i sitt kundbemötande och har som vision att vara "Sveriges kundvänligaste företag". Sappas kundlojalitetscenter finns på plats alla dagar, året om för att hjälpa kunder till Sappa.

Sappa bredband

Sappa erbjuder flera olika typer av bredbandsabonnemang beroende på din internetuppkoppling och vad du har för behov. Sappa bredband levereras uteslutande via fiber i olika öppna nät.

Lär dig mer om de olika alternativen till bredband via fiber i våra artiklar om bredband via ADSL, bredband via kabel-tv-uttaget, bredband via satellit, Fixed Wireless Access, bredband via radiolänk och mobilt bredband.

Sappa bredbandsabonnemang och hastigheter

Sappa erbjuder flera olika abonnemang och hastigheter för bredband. Den som kan beställa Sappa bredband via stadsnät på sin adress kan välja mellan följande bredbandsabonnemang:

Vad kostar bredband från Sappa?

Priserna på Sappa bredband varierar beroende på vilken hastighet du väljer och var du bor (vilket stadsnät du tillhör). Av denna anledning kan det löna sig att jämföra bredband och beställa det bästa bredbandet för dig här på Bredbandsval.se.

Sappa i stadsnät

Sappa levererar internet i flera stadsnät i Sverige. På Bredbandsval.se behöver du inte veta vilket stadsnät du tillhör för att kunna göra en beställning, men här är exempel på stadsnät där Sappas tjänster finns att välja:

Sappa TV

Sappa är främst förknippade med sitt TV-erbjudande. Man har fyra olika abonnemang och TV-paket och levererar TV via fiber.

TV-paket Sappa

Sappa har ett stort utbud av olika TV-paket där du kan välja och vraka och hitta det som passar dig bäst. Exempel på några av deras paket.

Sappa Mycket

  • 37 kanaler
  • Sappas mest populära paket

Sappa Mest HD

  • 57 kanaler
  • Sappas största paket

Sappa Play

Sappa Play ger dig möjlighet att streama live, kolla ikapp i sju dagar eller starta om ett pågående program via din mobil, dator och surfplatta. På respektive kanal ser du kanalens playfunktionalitet.

För att få tillgång till Sappa Play behöver du ha ett digital-TV abonnemang med tillhörande kanalpaket där Sappa Play finns tillgängligt. Ladda ned Sappa Play i App Store eller Google Play och ta del av utbudet på din mobil, dator och surfplatta.Registreringen sker enkelt med ert kundnummer och det personnummer som tjänsten är registrerad på.

Om du själv betalar för ditt TV-abonnemang så har du tillgång till Play utan extra kostnad och du kan streama de allra flesta kanalerna som ingår i ditt TV-paket. Om TV ingår i din lägenhetshyra så beror det på vilket avtal din fastighetsägare har med oss. Om din fastighetsägare inte har inkluderat Ownit Play kan du själv uppgradera ditt grundabonnemang via Mina Sidor.

Sappas telefoni

Sappa erbjuder kunder att köpa till IP-telefoni.

Sappa kundtjänst / support

Telefon

Telefon: 0774 - 444 744
Vardagar 8-22 och helger 8-18

E-post

hej@sappa.se

Felanmälan

Du kan göra en felanmälan på Sappas kundservice.

Sappa omdöme

Se betyg och recensioner av Sappa på Trustpilot.

Sappa kontakt

Besöksadress
Falkenbergsgatan 3
412 85 Göteborg

Hemsida: sappa.se

Sappa i sociala medier

Bolagsfakta Sappa

  • Namn: AB Sappa
  • Organisationsnummer: 556453-6281
  • Momsregistreringsnummer (VAT): SE556453628101
  • Innehar F-skattsedel: Ja

Hemsida: sappa.se

Övrig information

Sappa har sin bakgrund i ett bolag som heter AB Svensk Programagentur (SPA), som i sin tur har varit verksam som agent i kabel-tv-branschen sedan 1994. 2008 förvärvade SPA bolaget Svesat AB och gick samtidigt in i rollen som operatör. Svesat var specialiserade på att planera, installera och även sköta underhållet av SMATV- och CATV-anläggningar.

SPA och Svesat kunde tillsammans erbjuda ett utbud till alla sorters kunder och partner. År 2010 samlades båda företagen under det gemensamma namnet Sappa.