Nu jämför vi mobilt bredband från Telenor

Uppdaterad

husvagn med mobilt bredband från Telenor

Ända sedan sommaren 2017, när vi lanserade Bredbandsval.se, har Telenor funnits med sina abonnemang inom fast bredband.

Sedan en tid tillbaka kan man även jämföra mobilt bredband och hitta det billigaste och bästa mobila bredbandet för just sina behov. En leverantör vars abonnemang inom mobilt bredband vi tidigare saknat är dock Telenor. Därför känns det extra kul att vi nu även kan erbjuda beställning av mobilt bredband från Telenor.

Efterfrågan på fast bredband är fortsatt stor och under sommarmånaderna är det många som vill kunna "ta med sig" sitt bredband till sommarstugan. För den som inte kan få fast bredband på landstället, eller som är på resande fot, kan mobilt bredband ett bra alternativ.

Innan du beställer bredband är det smart att jämföra abonnemang från olika leverantörer. Detta då leverantörerna kan erbjuda olika surfpott, bindningstid och router för mobilt bredband i sina abonnemang. Beroende på var man ska använda sitt bredband är det även klokt att se hur leverantörernas täckningskarta skiljer sig.

När du väl bestämt dig är det enkelt, tryggt och helt gratis att beställa via oss på Bredbandsval.se. Din beställning bekräftas med mobilt BankID och skickas automatiskt direkt till vald leverantör.