Stockholms kommunvapen

Bredband i Bagarmossen

Bagarmossen är en postort i Stockholms kommun. På den här sidan hittar du statistik och information om bredband i Bagarmossen. Du kan även söka på din adress och direkt hitta det bästa, billigaste och snabbaste bredbandet till din bostad i Bagarmossen.

Nedan har vi sammanställt fakta och statistik om bredband i Bagarmossen. Informationen är baserad på 2 665 sökningar på Bredbandsval.se som gjorts på adresser i postorten Bagarmossen under de senaste tolv månaderna (2023-02-25 - 2024-02-24).

Tips: Om du hittar ett alternativ du gillar kan du beställa med en gång. Vi gör det extra enkelt för dig och det kostar inget. Du kan både beställa nytt och byta bredband, och det fungerar i hela Sverige.

Bredband via fiber i Bagarmossen

Tillgången till bredband i Bagarmossen, och vilka hastigheter, leverantörer och priser som gäller, beror på anslutningen på adressen samt vilka infrastrukturer, stadsnät, kommunikationsoperatörer och nätägare som finns i Bagarmossen.

Stora delar av Bagarmossen är anslutna till bredband via fiber. Fiber är idag den mest framtidssäkra typen av bredband och även den snabbaste.

Av de adresser i Bagarmossen som sökts på Bredbandsval.se de senaste 12 månaderna var 94% anslutna till fiber. Av dessa adresser var 86% anslutna till öppen fiber medan 14% av adresserna var anslutna till vertikal fiber från en enskild operatör.

Som ansluten till öppen fiber kan man välja mellan ett flertal olika internetleverantörer och bredbandstjänster.

Billigaste bredband via fiber i Bagarmossen

På Bredbandsval.se beräknar vi ett jämförpris per månad för att göra en rättvis prisjämförelse av bredband. Baserat på sökresultaten på Bredbandsval.se de senaste 12 månaderna är snittpriset* för billigaste Bredband 100 i Bagarmossen 306 kronor per månad. Detta placerar Bagarmossen på plats 530 av 1 679 i listan över postorter med billigaste Bredband 100 i Sverige.

* Snittpriset är baserat på tjänster med 100 Mbit/s nedströms och inkluderar inte eventuella gratistjänster eller nätverksavgifter och placeringen kan vara delad med andra orter. Postorter där vi inte identifierat något snabbt fast bredband är undantagna i listan.

Stadsnät i Bagarmossen

Om du har bredband via öppet stadsnät i Bagarmossen kan du oftast välja mellan ett flertal olika internetleverantörer. Stadsnätet tillhandahåller då den lokala infrastrukturen, medan internetleverantören tillhandahåller tillgången till själva internet och ofta även tjänster som IP-telefoni, TV via internet, med mera.

Under de senaste 12 månaderna har vi identifierat följande öppna nät i Bagarmossen.

NamnTypProcent
Telia - StockholmFiber22%
Zitius - BagarmossenFiber16%
Telia - Svenska BostäderFiber12%
Telia - BagarmossenFiber10%
Telia - Öppen Fiber VillaFiber9%
IP-Only - LägenhetFiber9%
IP-Only - VillaFiber8%
Telia - Telia Öppen FiberFiber5%
Telia - Öppen Fiber LägenhetFiber4%
IP-Only - BagarmossenFiber3%
Open Universe - BagarmossenFiber2%

Anslut fiber till bostad i Bagarmossen

Om du inte har tillgång till bredband via fiber och vill dra in och installera fiber till en bostad eller lokal i Bagarmossen kan du kontakta något av stadsnäten i tabellen ovan.

I vissa fall kan du behöva kontakta en nätägare direkt. Se listan över nätägare i Stockholms kommun.

Bredband via kabel-TV i Bagarmossen

Av de adresser vi testat i Bagarmossen under de senaste 12 månaderna har 74% tillgång till bredband via kabel-TV, dvs via koaxialkabel (koax).

Internetleverantörer i Bagarmossen

Vilka internetleverantörer är då vanliga i Bagarmossen, och på hur många av adresserna vi testat finns de tillgängliga? Tabellen nedan visar hur ofta internetleverantörerna har dykt upp med erbjudanden på adressökningarna i Bagarmossen under de senaste 12 månaderna.*

* Avser sökningar där det finns fast bredband på adressen.

LeverantörTyperProcent
Tele2Fiber, Koax113%
OwnitFiber83%
Bredband2Fiber73%
TeliaFiber71%
ComviqFiber70%
AllenteFiber68%
HalebopFiber67%
TelenorFiber66%
BoxerFiber65%
Net at OnceFiber31%
Trygg SurfFiber10%
FolkeFiber6%
NWT MediaFiber2%
BredbandssonFiber1%
GlecomFiber<1%

Om du vill se exakt vilka internetleverantörer som erbjuder bredband på din adress i Bagarmossen på Bredbandsval.se är det bara att göra en snabb sökning här:

Vilket fast bredband väljer man i Bagarmossen?

Vår jämförelsetjänst för bredband fungerar över hela Sverige, inklusive Bagarmossen. Eftersom det hittills gjorts över hundratusen beställningar av bredband på Bredbandsval.se så har vi en del intressant statistik på vilken typ av, och hur snabbt bredband, man brukar beställa i Bagarmossen.

Följande tabell baseras på beställningar av bredband på adresser i Bagarmossen de senaste 12 månaderna:

HastighetTypProcent
100/100Fiber36%
250/250Fiber29%
500/500Fiber12%
150/10Koax10%
1000/1000Fiber6%

Av de som beställt bredband i Bagarmossen väljer 61% bredband utan bindningstid. Av de som beställer bredband med bindningstid väljer 94% 12 månaders bindningstid och 6% väljer 24 månaders bindningstid.

Snabbast bredband i Bagarmossen

Det går att beställa riktigt snabbt bredband i Bagarmossen. Det snabbaste abonnemanget vi sett hittills via fiber eller koaxial har en nedladdningshastighet på 1200 Mbit/s, dvs ≈ 1,2 Gbit/s och levereras via Fiber och Koax. Av sökningarna i Bagarmossen på adresser där vi har identifierat fast bredband kan 95% av adresserna få Gigabit-tjänster (minst 1000 Mbit/s).

Hur snabbt bredband kan du få på din adress? Tillgången till fast bredband beror på var i Bagarmossen du bor, så använd vår söktjänst för att se exakt vilka möjligheter du har.

Gruppavtal för bredband i Bagarmossen

Av de adresser som sökts på Bredbandsval.se i Bagarmossen finns gruppavtal på 6%. Exempel på leverantörer som erbjuder gruppanslutningar i Bagarmossen är Ownit och Telia.

Mobilt bredband i Bagarmossen

Mobilt bredband, dvs internet via mobilnätet (3G, 4G, och 5G), kan vara ett bra alternativ eller komplement till fast internet. Det finns ju tillgängligt nästan överallt, och med olika datapotter. Baserat på beställningar av mobilt bredband i Bagarmossen på Bredbandsval.se så väljer 67% obegränsat mobilt bredband.

Jämför abonnemang för mobilt bredband

Andra postorter i Stockholms kommun

 • Bandhagen
 • Bromma
 • Enskede
 • Enskededalen
 • Enskede Gård
 • Farsta
 • Hägersten
 • Hässelby
 • Johanneshov
 • Kista
 • Skarpnäck
 • Skärholmen
 • Sköndal
 • Spånga
 • Stockholm
 • Vällingby
 • Årsta
 • Älvsjö