Sydantenn och tele AB logo

Sydantenn

Sydantenn grundades 2008 i Malmö som en leverantör av TV till fastighetsägare runt om hela Skåne. Med sin lokala serviceorganisation och närheten till kunderna har man anpassat sina produkter och tjänster efter kundernas önskemål, vilket lett till att man idag även erbjuder IP-TV, fiber-TV och kabel-TV och bredband.

Idag är man både tjänsteleverantör och kommunikationsoperatör i en rad nät i södra Sverige.

Sydantenn bredband

Sydantenn erbjuder flera olika typer av bredbandsabonnemang beroende på din internetuppkoppling och vad du har för behov. Sydantenn bredband levereras både via fiber och som bredband via kabel-tv-uttaget.

Om du vill lära dig mer om de olika alternativen till bredband via fiber kan du läsa våra artiklar om bredband via ADSL, bredband via satellit, Fixed Wireless Access, bredband via radiolänk och mobilt bredband.

Tips: Du kan göra en gratis sökning efter bredband på din adress här på Bredbandsval.se och se vilka kampanjer och erbjudanden som olika bredbandsleverantörer har där du bor.

Sydantenn bredbandsabonnemang och hastigheter

Sydantenn erbjuder flera olika abonnemang och hastigheter för bredband beroende på var du bor och vilken typ av nät adressen är ansluten till. Den som kan beställa Sydantenn bredband via fiber på sin adress kan exempelvis välja mellan följande bredbandsabonnemang:

Om du är osäker på vilken hastighet du behöver på ditt bredband kan vi tipsa om vår artikel Vilken hastighet behöver jag för mitt bredband?.

Vad kostar bredband från Sydantenn?

Sydantenns priser varierar beroende på vilken hastighet man väljer. Snabbare bredband kostar i princip alltid mer. Priset varierar dessutom ofta beroende på var du bor och vilket stadsnät du tillhör. Därför lönar det sig alltid att jämföra bredband.

För att se dagsaktuella priser – jämför bredband här på Bredbandsval.se.

Sydantenn i stadsnät

Sydantenn levererar bredband via stadsnät i södra Sverige. På Bredbandsval.se behöver du inte veta vilket stadsnät du tillhör för att kunna göra en beställning, men här är ett exempel på ett stadsnät där Sydantenn erbjuder sina tjänster:

Sydantenn TV

Med ett TV-abonnemang, digitalmottagare och ett programkort från Sydantenn får man tillgång till det digitala basutbudet. Man kan sedan själv välja att utöka med fler kanaler ur ett av Sveriges största utbud med bl.a. premiumkanaler C More och V sport, series & film.

Sydantenn driftstörning

För den som upplever problem med bredband från Sydantenn finns driftinformation från Sydantenn.

Sydantenn kundtjänst och support

På Sydantenns kundservicesida finns svar på de vanligaste frågorna

Telefonnummer

040 – 601 22 22.

Öppettider

Felsökning- och tekniska frågor: Vardagar kl 08:00 – 20:00 och helger kl 10:00 – 20:00
Faktura- och ekonomifrågor: Helgfri måndag-fredag kl 08.00 – 16.00

E-post: kundservice@sydantenn.se

Sydantenn omdöme

Se kundernas omdömen och betyg på Sydantenn på Trustpilot.

Sydantenn i sociala medier

Sydantenn kontakt

Danska vägen 57 A
212 29 Malmö

Sydantenn bolagsfakta

  • Namn: Sydantenn och Tele AB
  • Organisationsnummer: 556207-1315
  • Momsregistreringsnummer (VAT): SE556207131501
  • Innehar F-skattsedel: Ja
  • Hemsida: sydantenn.se