Halebop

Halebop

Halebop är en internetleverantör som främst förknippats med mobilabonnemang och telefoni men faktum är att de även erbjuder fast bredband och mobilt bredband. Halebop erbjuder bland annat bredband via fiber i ett flertal svenska stadsnät.

Se vad populära internetleverantörer har för erbjudanden där du bor:

"placeholder"

Halebop bredband

Halbop erbjuder flera olika typer av abonnemang beroende på din internetuppkoppling och vad du har för behov. Du kan bland annat beställa:

  • Bredband via fiber
  • Bredband via stadsnät
  • Mobilt bredband (via Telias mobila nätverk)

Om du vill lära dig mer om de olika alternativen kan du läsa våra artiklar om stadsnät och bredband via fiber.

Tips: Du kan göra en gratis sökning på din adress här på Bredbandsval.se och se vad för kampanjer och erbjudanden som Halebop och andra internetleverantörer har där du bor. Ett snabbt och enkelt sätt att hitta (och beställa) det bästa bredbandet.

Vad kostar bredband från Halebop?

Priser på fast bredband kan variera beroende på var du bor. Vill du hitta billigt bredband från Halebop och andra bredbandsleverantörer kan du göra det här på Bredbandsval.se. Du får alltid dagsaktuella priser.

Det lönar sig att jämföra bredband. Snabbare bredband kostar generellt sett mer, så du kan spara pengar på att jämföra de erbjudanden som finns och välja det som passar dig bäst.


Halebop mobilabonnemang

  • Mobilabonnemang (via Telias mobila nätverk)
  • Mobiltelefoni med kontantkort (via Telias mobila nätverk)

Halebop kontakt

Om du behöver komma i kontakt med Halebop och inte själv hittar svaret på din fråga på Halebops hjälpsidor så kan du chatta och få hjälp av Halebop kundtjänst och support dygnet runt. Halebop nås även på e-post enligt nedan.

E-post

E-post: kontakta-oss@halebop.se

Kontaktformulär

Du kan även kontakta Halebop dygnet runt via kontaktformulär.


Halebop omdöme

Se betyg och läs recensioner av Halebop på Trustpilot.


Täckningskarta

Halebop finns i Telias nät och har samma täckning som Telia.


Halebop driftinformation

Här hittar du driftinformation och driftstatus från Halebop. Då Halebop finns i Telias när hänvisar Halebop till driftinformation hos Telia.


Bolagsfakta

  • Namn: Telia Sverige AB (Halebop är ett varumärke som tillhör Telia)
  • Organisationsnummer: 556430-0142
  • Momsregistreringsnummer (VAT): SE556430014201
  • Innehar F-skattsedel: Ja
  • Säte: Stockholm

Övrig information

Halebop ingår i Teliakoncernen och opererar i Telias nät. Halebop erbjuder förrtuom fast bredband via fiber både mobiltelefoni både via abonnemang och kontantkort. Halebop har inga bindningstider och gör inga kreditkontroller.


Halebop i social media


Fiber från Halebop via stadsnät

Halebop levererar sedan en tid tillbaka även bredband via fiber i ett några av de större öppna stadsnäten i Sverige. Exempel på större stadsnät där Halebop levererar bredband via fiber är:

Tips! När du använder Bredbandsval.se behöver du inte veta vilket stadsnät du tillhör för att beställa bredband. När du söker på din adress matchar vi dig automatiskt till rätt stadsnät och visar internetabonnemang med dagsaktuella priser.

Hitta det bästa bredbandet för just dig

Spendera inte timmar på att leta och jämföra internetleverantörer.

Vi gör det åt dig på mindre än en minut, helt gratis. Sök på din adress här.

"placeholder"