BIK

BIK - Bredband i Kristianstad

BIK är en internetleverantör som erbjuder både fast bredband och IP-telefoni. BIK erbjuder bland annat bredband via fiber i ett flertal svenska stadsnät.

BIK bredband

BIK erbjuder flera olika typer av bredbandsabonnemang beroende på din anslutning och vilka behov du har. BIK bredband levererar sina bredbandstjänster via fiber.

Tips: Du kan göra en gratis sökning på din adress här på Bredbandsval.se och se vad för kampanjer och erbjudanden olika bredbandsleverantörer har där du bor. Ett snabbt och enkelt sätt att hitta (och beställa) det bästa bredbandet.

Om du inte kan få fiber på din adress kan du ofta få snabbt mobilt bredband.

BIK abonnemang och hastigheter

BIK erbjuder flera olika abonnemang och hastigheter för bredband beroende på var man bor och vilket nät adressen tillhör. Den som kan beställa bredband via fiber från BIK på sin adress kan bland oftast välja mellan följande bredband:

Om man är osäker på vilket bredbandsabonnemang man ska välja kan vi tipsa om vår artikel Vilken hastighet behöver jag för mitt bredband?.

Vad kostar BIK bredband?

Priser på fast bredband kan variera beroende på var du bor. Vill du hitta billigt bredband från olika bredbandsleverantörer kan du göra det här på Bredbandsval.se. Du får alltid dagsaktuella priser.

Det lönar sig att jämföra bredband. Snabbare bredband kostar generellt sett mer, så du kan spara pengar på att jämföra de erbjudanden som finns och välja det som passar dig bäst.

BIK bredband i stadsnät

Här är exempel på öppna stadsnät där BIK levererar sina tjänster:

BIK telefoni

BIK kundtjänst / support

Telefon

Telefon: 0770 - 17 70 71

E-post

support@bik.nu

Bolagsfakta BIK

  • Namn: Bredband i Kristianstad AB
  • Organisationsnummer: 556607-1378
  • Momsregistreringsnummer (VAT): SE556607137801
  • Innehar F-skattsedel: Ja

BIK kontakt

Besöksadress Industrigatan 86
291 36 Kristianstad

Hemsida: bik.nu