Falköpings kommunvapen

Bredband i Kättilstorp

Kättilstorp är en postort i Falköpings kommun. På den här sidan hittar du statistik och information om bredband i Kättilstorp. Du kan även söka på din adress och direkt hitta det bästa, billigaste och snabbaste bredbandet till din bostad i Kättilstorp.

Nedan har vi sammanställt fakta och statistik om bredband i Kättilstorp. Informationen är baserad på 30 sökningar på Bredbandsval.se som gjorts på adresser i postorten Kättilstorp under de senaste tolv månaderna (2023-04-14 - 2024-04-13).

Tips: Om du hittar ett alternativ du gillar kan du beställa med en gång. Vi gör det extra enkelt för dig och det kostar inget. Du kan både beställa nytt och byta bredband, och det fungerar i hela Sverige.

Bredband via fiber i Kättilstorp

Tillgången till bredband i Kättilstorp, och vilka hastigheter, leverantörer och priser som gäller, beror på anslutningen på adressen samt vilka infrastrukturer, stadsnät, kommunikationsoperatörer och nätägare som finns i Kättilstorp.

Stora delar av Kättilstorp är anslutna till bredband via fiber. Fiber är idag den mest framtidssäkra typen av bredband och även den snabbaste.

Av de adresser i Kättilstorp som sökts på Bredbandsval.se de senaste 12 månaderna var 82% anslutna till fiber. Av dessa adresser var 71% anslutna till öppen fiber medan 29% av adresserna var anslutna till vertikal fiber från en enskild operatör.

Som ansluten till öppen fiber kan man välja mellan ett flertal olika internetleverantörer och bredbandstjänster.

Billigaste bredband via fiber i Kättilstorp

På Bredbandsval.se beräknar vi ett jämförpris per månad för att göra en rättvis prisjämförelse av bredband. Baserat på sökresultaten på Bredbandsval.se de senaste 12 månaderna är snittpriset* för billigaste Bredband 100 i Kättilstorp 350 kronor per månad. Detta placerar Kättilstorp på plats 853 av 1 677 i listan över postorter med billigaste Bredband 100 i Sverige.

* Snittpriset är baserat på tjänster med 100 Mbit/s nedströms och inkluderar inte eventuella gratistjänster eller nätverksavgifter och placeringen kan vara delad med andra orter. Postorter där vi inte identifierat något snabbt fast bredband är undantagna i listan.

Stadsnät i Kättilstorp

Om du har bredband via öppet stadsnät i Kättilstorp kan du oftast välja mellan ett flertal olika internetleverantörer. Stadsnätet tillhandahåller då den lokala infrastrukturen, medan internetleverantören tillhandahåller tillgången till själva internet och ofta även tjänster som IP-telefoni, TV via internet, med mera.

Under de senaste 12 månaderna har vi identifierat följande öppna nät i Kättilstorp.

NamnTypProcent
Telia - KättilstorpFiber50%
Zitius - KättilstorpFiber33%
Telia - Telia Öppen FiberFiber17%

Anslut fiber till bostad i Kättilstorp

Om du inte har tillgång till bredband via fiber och vill dra in och installera fiber till en bostad eller lokal i Kättilstorp kan du kontakta något av stadsnäten i tabellen ovan.

I vissa fall kan du behöva kontakta en nätägare direkt. Se listan över nätägare i Falköpings kommun.

Bredband via kabel-TV i Kättilstorp

I våra sökningar har vi inte kunnat hitta några adresser med bredband via kabel-TV (via koaxialkabel) i Kättilstorp.

Internetleverantörer i Kättilstorp

Vilka internetleverantörer är då vanliga i Kättilstorp, och på hur många av adresserna vi testat finns de tillgängliga? Tabellen nedan visar hur ofta internetleverantörerna har dykt upp med erbjudanden på adressökningarna i Kättilstorp under de senaste 12 månaderna.*

* Avser sökningar där det finns fast bredband på adressen.

LeverantörTyperProcent
Bredband2Fiber82%
BoxerFiber59%
ComviqFiber59%
OwnitFiber59%
TelenorFiber59%
HalebopFiber53%
Tele2Fiber53%
AllenteFiber47%
NWT MediaFiber18%
Net at OnceFiber12%
TeliaFiber12%

Om du vill se exakt vilka internetleverantörer som erbjuder bredband på din adress i Kättilstorp på Bredbandsval.se är det bara att göra en snabb sökning här:

Snabbast bredband i Kättilstorp

Det går att beställa riktigt snabbt bredband i Kättilstorp. Det snabbaste abonnemanget vi sett hittills via fiber eller koaxial har en nedladdningshastighet på 1000 Mbit/s, dvs ≈ 1 Gbit/s och levereras via Fiber. Av sökningarna i Kättilstorp på adresser där vi har identifierat fast bredband kan 82% av adresserna få Gigabit-tjänster (minst 1000 Mbit/s).

Hur snabbt bredband kan du få på din adress? Tillgången till fast bredband beror på var i Kättilstorp du bor, så använd vår söktjänst för att se exakt vilka möjligheter du har.

Gruppavtal för bredband i Kättilstorp

Av de adresser som sökts på Bredbandsval.se i Kättilstorp finns gruppavtal på 47%. Exempel på leverantörer som erbjuder gruppanslutningar i Kättilstorp är Telia.

Mobilt bredband i Kättilstorp

Mobilt bredband, dvs internet via mobilnätet (3G, 4G, och 5G), kan vara ett bra alternativ eller komplement till fast internet. Det finns ju tillgängligt nästan överallt, och med olika datapotter. Baserat på beställningar av mobilt bredband i Kättilstorp på Bredbandsval.se så väljer 100% obegränsat mobilt bredband.

Jämför abonnemang för mobilt bredband

Andra postorter i Falköpings kommun

 • Axvall
 • Blidsberg
 • Broddetorp
 • Falköping
 • Floby
 • Gudhem
 • Kinnarp
 • Slutarp
 • Stenstorp
 • Vartofta
 • Åsarp