karlshamn energi

Karlshamn Energi

Stadsnätet i Karlshamn ägs och drivs av Karlshamn Energi AB. Nätet är helt fiberbaserat vilket borgar för att investeringen kommer att vara framtidssäker och att nätet kommer att kunna leverera snabba och moderna tjänster under lång tid framöver. Nätet är ett öppet stadsnät.

I Karlshamn har Karlshamn Energi hand om det öppna nätet och ansvarar därmed för fiberledningarna fram till din bostad. Som är ansluten väljer man själv vilken leverantör man vill teckna avtal med, och vilka tjänster man vill ha.

Karlshamn Energi fiber

Karlshamn Energi stadsnät sköter den lokala infrastrukturen som din bostad är uppkopplad mot men du behöver använda en av dessa bredbandsleverantörer för att ansluta till internet.

Möjliga bredband i Karlshamn Energi stadsnät

Karlshamn Energi driftstörning

Du hittar driftinformation från Karlshamn Energi här.

Anslut dig till Karlshamn Energi stadsnät

Du som ännu inte har tillgång till fiber i Karlshamn och som vill ansluta dig till stadsnätet kan lämna intresseanmälan så kontaktar stadsnätet dig med mer information.

Priser för anslutning till Karlshamn Energi stadsnät

Möjligheterna för en fiberanslutning kan variera beroende på var anslutningen ska ske, och därmed kan också priser variera. Finns exempelvis fiber i närområdet? Är det fler i området som är intresserade samtidigt? Ger markägaren grävtillstånd? I vissa områden kan kampanjer genomföras och då finns det oftast ett enhetligt pris som är giltigt under en begränsad tid. Kontakta stadsnätet direkt för mer information.

Karlshamn Energi kontakt

Telefon Kundservice. 0454-818 00
Måndag- forsdag 8:00-16:00

E-post: kundservice@karlshamnenergi.se

Postadress

Karlshamn Energi AB
Box 174
374 23 Karlshamn