Affärsverken

Affärsverken

Affärsverken driver det öppna stadsnätet i Karlskrona. Som ansluten till Affärsverken fiber kan du beställa bredband, TV och telefoni från en rad tjänsteleverantörer.

Affärsverken fiber

Som ansluten till Affärsverkens öppna fibernät kan man välja mellan en rad svenska bredbandsleverantörer, internethastigheter och abonnemang i nätet. De leverantörer som erbjuder bredband via fiber via Karlskronaporten är:

Om man är ansluten till Affärsverken kan man jämföra och beställa bredband snabbt och enkelt hos oss. Vår tjänst är gratis och det är enkelt att beställa direkt från valfri leverantör!

Bredband och hastigheter i Affärsverken

Är du osäker på vilken hastighet du behöver kan du läsa vårt blogginlägg med en guide om att välja hastighet.

Affärsverken TV

  • Telia
  • Allente
  • Sappa
  • Tele2
  • Telenor
  • miniTel

De operatörer som erbjuder abonnemang för TV via IPTV har vanligtvis flera olika TV-paket att välja mellan med olika många kanaler och playtjänster. Du kan även prenumerera på olika streaming-tjänster som Netflix, HBO och Viaplay via internet.

Affärsverken IP-telefoni

För den som vill kunna ringa via bredbandet går det att beställa till IP-telefoni.

Affärsverken fiber driftstörning

Om man upplever problem med sitt bredband rekommenderar vi alltid att man gör en felsökning av sitt bredband och WiFi innan man kontaktar leverantören. Om det inte avhjälper problemet kan det även bero på en lokal driftstörning i nätet. Affärsverken informerar om driftstörningar och aktuell driftstatus i Affärsverken här.

Priser för anslutning till Affärsverken

Möjligheterna för en fiberanslutning kan variera beroende på var anslutningen ska ske, och därmed kan också priser variera. Finns exempelvis fiber i närområdet? Är det fler i området som är intresserade samtidigt? Ger markägaren grävtillstånd?

I vissa områden kan kampanjer genomföras och då finns det oftast ett enhetligt pris som är giltigt under en begränsad tid. Kontakta stadsnätet direkt för mer information.

Kontaktuppgifter Affärsverken

Telefon. 0455-783 75
E-post: fiber@affarsverken.se

Postadress

Affärsverken
Box 530
371 23 Karlskrona