vk-media-logo

VK Media

VK Media är ett av Sveriges ledande lokala mediehus. VK Media erbjuder även fast bredband via fiber i ett flertal svenska stadsnät.

VK Media bredband

VK Media erbjuder flera olika typer av bredbandsabonnemang beroende på din internetuppkoppling och vad du har för behov. Du kan bland annat beställa:

  • Bredband via fiber
  • Bredband via stadsnät

Om du vill lära dig mer om de olika alternativen kan du läsa våra artiklar om stadsnät, bredband via fiber, ADSL, och mobilt bredband.

Tips: Jämför bredband gratis på din adress här på Bredbandsval.se och se vad för kampanjer och erbjudanden som VK Media och andra internetleverantörer har där du bor. Ett snabbt och enkelt sätt att hitta (och beställa) det bästa bredbandet.

Vad kostar bredband från VK Media?

Priser på fast bredband kan variera beroende på var du bor. Vill du hitta billigt bredband från VK Media och andra bredbandsleverantörer kan du göra det här på Bredbandsval.se. Du får alltid dagsaktuella priser.

Det lönar sig att jämföra bredband. Snabbare bredband kostar generellt sett mer, så du kan spara pengar på att jämföra de erbjudanden som finns och välja det som passar dig bäst.

VK Media kundtjänst / support

Telefon

Telefon. 090-340 70 70

Öppettider - Teknisk support
Måndag-fredag kl. 08.00-20.00
Helger 10.00-15.00

Öppettider - Kundservice
Måndag-fredag kl.08.00-15.00
Dag före röd dag kl.8.00-12.00

E-post

bredband@vkmedia.se

Besöksadress

VK Media
Förrådsvägen 9
901 70 Umeå

VK Media faktura och betalning

VK Media erbjuder sina bredbandskunder möjligheten att välja om man vill ta emot pappersfaktura, e-faktura eller om man vill betala via autogiro.

Alternativ Kostnad
Autogiro 0 kr
E-faktura 0 kr
E-postfaktura 0 kr
Pappersfaktura 39 kr

Bolagsfakta VK Media

  • Namn: Västerbottens-Kurirens Media AB
  • Organisationsnummer: 556009-4251
  • Momsregistreringsnummer (VAT): SE556009425101
  • Innehar F-skattsedel: Ja

Hemsida: vkmedia.se

Övrig information

VK Media är ett av Sveriges ledande lokala mediehus. VK Media kallar sig för ett mediehus med mening och de arbetar för öppenhet, demokrati och det fria ordet.

VK Media har ett arv som vi värnar om och är starkt förankrade i Västerbotten – ett tryggt och säkert val när du väljer bredbandsleverantör. Supporten finns dessutom i Västerbotten.

Stadsnät där du kan beställa bredband från VK Media

VK Media levererar internet i flera öppna stadsnät i Sverige. På Bredbandsval.se behöver du inte veta vilket stadsnät du tillhör för att kunna göra en beställning, men här är exempel på stadsnät där VK Media finns: