Jalla! bredband logo

Jalla! Bredband

Jalla! Bredband grundades 2018 och levererar idag snabbt bredband via fiber i ett flertal stadsnät runt om i Sverige. Det unika med Jalla! Bredband är att de är den enda bredbandsleverantören i Sverige som erbjuder support på arabiska, persiska och turkiska. Namnet Jalla! Bredband kommer från arabiskans يااللّٰه (yāllāh) som betyder skynda.

مزود خدمة الإنترنت الذي يمكنه مساعدتك باللغة العربية يوميًا من 9:00 صباحًا إلى 9:00 مساءً.

Jalla! Bredband

Jalla! Bredband erbjuder bredband via fiber i flera öppna stadsnät i Sverige. Jalla! Bredband ägs av [OBENetwork](https://www.bredbandsval.se/leverantör/obenetwork “OBENetwork”) vilket innebär att Jalla! Bredband finns i samma nät.

På Bredbandsval.se behöver du inte veta vilket stadsnät du tillhör för att kunna göra en beställning. Här är exempel på stadsnät där man kan välja Jalla! Bredband som leverantör:

Om du vill lära dig mer om de olika alternativen till bredband via fiber kan du läsa våra artiklar om bredband via ADSL, bredband via kabel-TV-uttaget, bredband via satellit, Fixed Wireless Access, bredband via radiolänk och mobilt bredband.

Jalla! Bredband abonnemang och hastigheter

Jalla! Bredband erbjuder flera olika abonnemang och hastigheter för bredband beroende på var du bor (vilket nät adressen tillhör).

Den som kan beställa Jalla! Bredband via fiber på sin adress kan välja mellan följande bredbandsabonnemang:

Om du är osäker på vilken hastighet du behöver på ditt bredband kan vi tipsa om vår artikel Vilken hastighet behöver jag för mitt bredband?.

Jalla! Bredband kundtjänst och support

Jalla! Bredbands kundtjänst erbjuder support på svenska, engelska, arabiska, persiska och turkiska. Supporten har öppet alla dagar 09:00 – 21:00 och svarar på frågor via telefon och e-post.

Telefonnummer: 08-51789589

E-post: info@jallabredband.se

Jalla! Bredband i sociala medier

Bolagsfakta Jalla! Bredband

Jalla! Bredband är inget eget bolag utan ett varumärke som ägs av internetleverantören Obenet.

Hemsida: jallabredband.se