Penny släpper streamingtjänst

Uppdaterad 12 oktober 2020

Vad kostar Penny Play?

För 69 kronor per månad får du tillgång till filmer, dokumentärer och spännande tv-serier. Har du Penny som operatör redan slipper du betala för de första tolv månaderna, annars får du nöja dig med en gratismånad.

Vilket innehåll finns i appen?

__Exklusivt innehåll som växer__
I Penny Play kan du se mängder av serier, filmer och tv. Penny uppdaterar ständigt utbudet med nya titlar, och biblioteket växer stadigt så att du alltid ska ha något nytt att titta på.


Penny play blogg


Hur fungerar det?

__Titta i appen eller på din tv__
Precis som en vanlig streamingtjänst kan du titta direkt i Pennyappen, eller se ditt utbud på en tv via Chromecast, Apple TV eller Samsung Smart TV. Enkelt och flexibelt. Penny Play klarar 4K och fungerar på två enheter samtidigt.

Vilka är operatören Penny?

Penny är en ny uppkopplings- och underhållningsaktör på svenska marknaden, byggd för framtiden menar de själva. Penny är bygg på ett helt nytt sätt. Det betyder att vi kan utveckla våra tjänster snabbare, hålla hög kvalitet samtidigt som de har ett lågt pris. Det är lite som att de har ”life-hackat” uppkoppling för din skull, menar de. Så för dig som vill ha det enklare, allt i en app, och ett bättre uppkopplat liv – Ha Penny.

Till alla blogginlägg

Hitta det bästa bredbandet för just dig

Spendera inte timmar på att leta och jämföra internetleverantörer.

Vi gör det åt dig på mindre än en minut, helt gratis. Sök på din adress här.

"placeholder"