Melleruds kommunvapen

Bredband i Köpmannebro

Köpmannebro är en postort i Melleruds kommun. På den här sidan hittar du statistik och information om bredband i Köpmannebro. Du kan även söka på din adress och direkt hitta det bästa, billigaste och snabbaste bredbandet till din bostad i Köpmannebro.

Nedan har vi sammanställt fakta och statistik om bredband i Köpmannebro. Informationen är baserad på 25 sökningar på Bredbandsval.se som gjorts på adresser i postorten Köpmannebro under de senaste tolv månaderna (2022-10-04 - 2023-10-03).

Tips: Om du hittar ett alternativ du gillar kan du beställa med en gång. Vi gör det extra enkelt för dig och det kostar inget. Du kan både beställa nytt och byta bredband, och det fungerar i hela Sverige.

Bredband via fiber i Köpmannebro

Tillgången till bredband i Köpmannebro, och vilka hastigheter, leverantörer och priser som gäller, beror på anslutningen på adressen samt vilka infrastrukturer, stadsnät, kommunikationsoperatörer och nätägare som finns i Köpmannebro.

Delar av Köpmannebro är anslutna till bredband via fiber. Fiber är idag den mest framtidssäkra typen av bredband och även den snabbaste.

Av de adresser i Köpmannebro som sökts på Bredbandsval.se de senaste 12 månaderna var 43% anslutna till fiber. Av dessa adresser var 100% anslutna till öppen fiber medan 0% av adresserna var anslutna till vertikal fiber från en enskild operatör.

Som ansluten till öppen fiber kan man välja mellan ett flertal olika internetleverantörer och bredbandstjänster.

Billigaste bredband via fiber i Köpmannebro

På Bredbandsval.se beräknar vi ett jämförpris per månad för att göra en rättvis prisjämförelse av bredband. Baserat på sökresultaten på Bredbandsval.se de senaste 12 månaderna är snittpriset* för billigaste Bredband 100 i Köpmannebro 311 kronor per månad. Detta placerar Köpmannebro på plats 635 av 1 683 i listan över postorter med billigaste Bredband 100 i Sverige.

* Snittpriset är baserat på tjänster med 100 Mbit/s nedströms och inkluderar inte eventuella gratistjänster eller nätverksavgifter och placeringen kan vara delad med andra orter. Postorter där vi inte identifierat något snabbt fast bredband är undantagna i listan.

Stadsnät i Köpmannebro

Om du har bredband via öppet stadsnät i Köpmannebro kan du oftast välja mellan ett flertal olika internetleverantörer. Stadsnätet tillhandahåller då den lokala infrastrukturen, medan internetleverantören tillhandahåller tillgången till själva internet och ofta även tjänster som IP-telefoni, TV via internet, med mera.

Under de senaste 12 månaderna har vi identifierat följande öppna nät i Köpmannebro.

NamnTypProcent
Zitius - KöpmannebroFiber100%

Anslut fiber till bostad i Köpmannebro

Om du inte har tillgång till bredband via fiber och vill dra in och installera fiber till en bostad eller lokal i Köpmannebro kan du kontakta något av stadsnäten i tabellen ovan.

I vissa fall kan du behöva kontakta en nätägare direkt. Se listan över nätägare i Melleruds kommun.

Bredband via kabel-TV i Köpmannebro

I våra sökningar har vi inte kunnat hitta några adresser med bredband via kabel-TV (via koaxialkabel) i Köpmannebro.

Internetleverantörer i Köpmannebro

Vilka internetleverantörer är då vanliga i Köpmannebro, och på hur många av adresserna vi testat finns de tillgängliga? Tabellen nedan visar hur ofta internetleverantörerna har dykt upp med erbjudanden på adressökningarna i Köpmannebro under de senaste 12 månaderna.*

* Avser sökningar där det finns fast bredband på adressen.

LeverantörTyperProcent
BoxerFiber39%
ComviqFiber39%
Tele2Fiber39%
TelenorFiber39%
HalebopFiber35%
OwnitFiber35%
Bredband2Fiber26%
AllenteFiber17%
Net at OnceFiber4%
NWT MediaFiber4%

Om du vill se exakt vilka internetleverantörer som erbjuder bredband på din adress i Köpmannebro på Bredbandsval.se är det bara att göra en snabb sökning här:

Snabbast bredband i Köpmannebro

Det går att beställa riktigt snabbt bredband i Köpmannebro. Det snabbaste abonnemanget vi sett hittills via fiber eller koaxial har en nedladdningshastighet på 1000 Mbit/s, dvs ≈ 1 Gbit/s och levereras via Fiber. Av sökningarna i Köpmannebro på adresser där vi har identifierat fast bredband kan 43% av adresserna få Gigabit-tjänster (minst 1000 Mbit/s).

Hur snabbt bredband kan du få på din adress? Tillgången till fast bredband beror på var i Köpmannebro du bor, så använd vår söktjänst för att se exakt vilka möjligheter du har.

Gruppavtal för bredband i Köpmannebro

Av de adresser som sökts på Bredbandsval.se i Köpmannebro finns gruppavtal på 35%. Exempel på leverantörer som erbjuder gruppanslutningar i Köpmannebro är Telia.

Mobilt bredband i Köpmannebro

Mobilt bredband, dvs internet via mobilnätet (3G, 4G, och 5G), kan vara ett bra alternativ eller komplement till fast internet. Det finns ju tillgängligt nästan överallt, och med olika datapotter. Baserat på beställningar av mobilt bredband i Köpmannebro på Bredbandsval.se så väljer 100% obegränsat mobilt bredband.

Jämför abonnemang för mobilt bredband

Andra postorter i Melleruds kommun

  • Dalskog
  • Dals Rostock
  • Håverud
  • Mellerud
  • Åsensbruk