Lycksele kommunvapen

Bredband i Hornmyr

Hornmyr är en postort i Lycksele kommun. På den här sidan hittar du statistik och information om bredband i Hornmyr. Du kan även söka på din adress och direkt hitta det bästa, billigaste och snabbaste bredbandet till din bostad i Hornmyr.

Nedan har vi sammanställt fakta och statistik om bredband i Hornmyr. Informationen är baserad på 4 sökningar på Bredbandsval.se som gjorts på adresser i postorten Hornmyr under de senaste tolv månaderna (2022-02-06 - 2023-02-05).

Tips: Om du hittar ett alternativ du gillar kan du beställa med en gång. Vi gör det extra enkelt för dig och det kostar inget. Du kan både beställa nytt och byta bredband, och det fungerar i hela Sverige.

Bredband via fiber i Hornmyr

Tillgången till bredband i Hornmyr, och vilka hastigheter, leverantörer och priser som gäller, beror på anslutningen på adressen samt vilka infrastrukturer, stadsnät, kommunikationsoperatörer och nätägare som finns i Hornmyr.

Vi har inte hittat några adresser med fiber i Hornmyr. Det kan bero på ett lågt antal sökningar eller brist på fibrering.

Stadsnät i Hornmyr

Om du har bredband via öppet stadsnät i Hornmyr kan du oftast välja mellan ett flertal olika internetleverantörer. Stadsnätet tillhandahåller då den lokala infrastrukturen, medan internetleverantören tillhandahåller tillgången till själva internet och ofta även tjänster som IP-telefoni, TV via internet, med mera.

Bredband via kabel-TV i Hornmyr

I våra sökningar har vi inte kunnat hitta några adresser med bredband via kabel-TV (via koaxialkabel) i Hornmyr.

Vilket fast bredband väljer man i Hornmyr?

Vår jämförelsetjänst för bredband fungerar över hela Sverige, inklusive Hornmyr. Eftersom det hittills gjorts över hundratusen beställningar av bredband på Bredbandsval.se så har vi en del intressant statistik på vilken typ av, och hur snabbt bredband, man brukar beställa i Hornmyr.

Följande tabell baseras på beställningar av bredband på adresser i Hornmyr de senaste 12 månaderna:

HastighetTypProcent
100/100Fiber100%

Av de som beställt bredband i Hornmyr väljer 100% bredband utan bindningstid. Av de som beställer bredband med bindningstid väljer 0% 12 månaders bindningstid och 0% väljer 24 månaders bindningstid.

Gruppavtal för bredband i Hornmyr

Vi har inte kunnat hitta några gruppavtal i Hornmyr.

Mobilt bredband i Hornmyr

Mobilt bredband, dvs internet via mobilnätet (3G, 4G, och 5G), kan vara ett bra alternativ eller komplement till fast internet. Det finns ju tillgängligt nästan överallt, och med olika datapotter.

Jämför abonnemang för mobilt bredband

Andra postorter i Lycksele kommun

  • Björksele
  • Blåviksjön
  • Kristineberg
  • Lycksele
  • Rusksele
  • Vindelgransele
  • Vormsele
  • Örträsk