Eksjö kommunvapen

Bredband i Hjältevad

Hjältevad är en postort i Eksjö kommun. På den här sidan hittar du statistik och information om bredband i Hjältevad.

Just Hjältevad är en av flera orter i Sverige där bredband delvis erbjuds via så kallade "stängda nät". I ett stängt fibernät är antalet leverantörer som erbjuder bredband ofta begränsat, vilket påverkar informationen om bredband nedan. I Hjältevad finns exempelvis Eksjö Energi.Trots detta kan det fortfarande finnas adresser i Hjältevad som är kopplade till andra bredbandsnät.

Nedan har vi sammanställt fakta och statistik om bredband i Hjältevad, undantaget stängda nät. Informationen är baserad på 52 sökningar på Bredbandsval.se som gjorts på adresser i postorten Hjältevad de senaste tolv månaderna (2023-05-27 - 2024-05-26).

Tips: Om du hittar ett alternativ du gillar kan du beställa med en gång. Vi gör det extra enkelt för dig och det kostar inget. Du kan både beställa nytt och byta bredband, och det fungerar i hela Sverige.

Bredband via fiber i Hjältevad

Eftersom många adresser i Hjältevad är anslutna till ett stängt nät ser utbudet av bredband via fiber lite annorlunda ut. Detta då stadsnätet agerar såväl nätägare som kommunikationsoperatör och leverantör.

Anslut fiber till bostad i Hjältevad

Om du inte har tillgång till bredband via fiber och vill dra in och installera fiber till en bostad eller lokal i Hjältevad kan du börja med att kontakta Eksjö Energi.

I vissa fall kan du behöva kontakta en nätägare direkt. Se listan över nätägare i Eksjö kommun.

Bredband via kabel-TV i Hjältevad

Av de adresser vi testat i Hjältevad under de senaste 12 månaderna har 0% tillgång till bredband via kabel-TV, dvs via koaxialkabel (koax).

Internetleverantörer i Hjältevad

Utöver Eksjö Energi har vi på Bredbandsval.se under de senaste 12 månaderna även identifierat leverantörerna .

Mobilt bredband i Hjältevad

Mobilt bredband, dvs internet via mobilnätet (3G, 4G, och 5G), kan vara ett bra alternativ eller komplement till fast internet. Det finns ju tillgängligt nästan överallt, och med olika datapotter. Baserat på beställningar av mobilt bredband i Hjältevad på Bredbandsval.se så väljer 100% obegränsat mobilt bredband.

Jämför abonnemang för mobilt bredband

Andra postorter i Eksjö kommun

  • Bruzaholm
  • Eksjö
  • Hult
  • Ingatorp
  • Mariannelund