Eksjö kommunvapen

Bredband i Bruzaholm

Bruzaholm är en postort i Eksjö kommun. På den här sidan hittar du statistik och information om bredband i Bruzaholm.

Just Bruzaholm är en av flera orter i Sverige där bredband delvis erbjuds via så kallade "stängda nät". I ett stängt fibernät är antalet leverantörer som erbjuder bredband ofta begränsat, vilket påverkar informationen om bredband nedan. I Bruzaholm finns exempelvis Eksjö Energi.Trots detta kan det fortfarande finnas adresser i Bruzaholm som är kopplade till andra bredbandsnät.

Nedan har vi sammanställt fakta och statistik om bredband i Bruzaholm, undantaget stängda nät. Informationen är baserad på 58 sökningar på Bredbandsval.se som gjorts på adresser i postorten Bruzaholm de senaste tolv månaderna (2023-06-18 - 2024-06-17).

Tips: Om du hittar ett alternativ du gillar kan du beställa med en gång. Vi gör det extra enkelt för dig och det kostar inget. Du kan både beställa nytt och byta bredband, och det fungerar i hela Sverige.

Bredband via fiber i Bruzaholm

Eftersom många adresser i Bruzaholm är anslutna till ett stängt nät ser utbudet av bredband via fiber lite annorlunda ut. Detta då stadsnätet agerar såväl nätägare som kommunikationsoperatör och leverantör.

Anslut fiber till bostad i Bruzaholm

Om du inte har tillgång till bredband via fiber och vill dra in och installera fiber till en bostad eller lokal i Bruzaholm kan du börja med att kontakta Eksjö Energi.

I vissa fall kan du behöva kontakta en nätägare direkt. Se listan över nätägare i Eksjö kommun.

Bredband via kabel-TV i Bruzaholm

Av de adresser vi testat i Bruzaholm under de senaste 12 månaderna har 0% tillgång till bredband via kabel-TV, dvs via koaxialkabel (koax).

Internetleverantörer i Bruzaholm

Utöver Eksjö Energi har vi på Bredbandsval.se under de senaste 12 månaderna även identifierat leverantörerna Allente, Boxer, Bredbandsson, Comviq, Folke, Halebop, Ownit, Tele2 och Telia.

Mobilt bredband i Bruzaholm

Mobilt bredband, dvs internet via mobilnätet (3G, 4G, och 5G), kan vara ett bra alternativ eller komplement till fast internet. Det finns ju tillgängligt nästan överallt, och med olika datapotter. Baserat på beställningar av mobilt bredband i Bruzaholm på Bredbandsval.se så väljer 67% obegränsat mobilt bredband.

Jämför abonnemang för mobilt bredband

Andra postorter i Eksjö kommun

  • Eksjö
  • Hjältevad
  • Hult
  • Ingatorp
  • Mariannelund