gotlandshem

Gotlandshem

Alla hyresgäster hos Gotlandshem kan skaffa bredband, tv och telefoni via det öppna fibernätet. Nätet sköts utav kommunikationsoperatören Zitius.

Med stadsnät får du tillgång till internet via bredband, TV och telefoni från flera olika internetleverantörer via fiber. Fördelen med att samla många leverantörer i samma nät är bland annat att kvaliteten på tjänsterna ökar samtidigt som konkurrensen i nätet pressar ner priserna.

Internetleverantörer hos Gotlandshem

Gotlandshem sköter den lokala infrastrukturen som din bostad är uppkopplad mot men du behöver använda en av dessa bredbandsleverantörer för att ansluta till internet.

Bredband Gotlandshem

Är du osäker på vilken hastighet du behöver kan du läsa vårt blogginlägg med en guide om att välja hastighet.

Operatörer för TV-abonnemang

De operatörer som erbjuder abonnemang för TV via IPTV har vanligtvis flera olika TV-paket att välja mellan med olika många kanaler och playtjänster. Du kan även prenumerera på olika streaming-tjänster som Netflix, HBO och Viaplay via internet.

Driftstörningar Gotlandshem

Du hittar driftinformation och aktuell driftstatus inom Zitius här.

Mer information om Gotlandshem

GotlandsHem äger och förvaltar drygt 4600 hyreslägenheter och 400 lokaler som är spridda över hela Gotland, från Fårösund i norr till Burgsvik i söder. Gotlandshem har även studentlägenheter i nära anslutning till Uppsala Universitet, Campus Gotland.

Sociala medier

Kontaktuppgifter Gotlandshem

Telefon. 0498-20 39 00
E-post: info@gotlandshem.se

Öppettider: måndag – fredag 08.00 – 16.30
Röda dagar och midsommarafton är stängt.

Besöksadress

Jungmansgatan 1 A, Visby

Postadress

AB GotlandsHem
621 83 Visby
Jungmansgatan 1A

Organisationsnummer

556066-0523