Penny

Penny

Penny är en internetleverantör som erbjuder fast bredband via kabel-tv samt mobilabonnemang. En ny operatör på den Svenska marknaden men med gedigen erfarenhet från Tele2-koncernen.

Se vad populära internetleverantörer har för erbjudanden där du bor:

"placeholder"

Penny bredband

Penny erbjuder olika bredbandsabonnemang beroende på din internetuppkoppling och vad du har för behov. Du kan i nuläget beställa:

  • Bredband via kabel-tv

Om du vill lära dig mer om de olika alternativen för bredband kan du läsa våra artiklar om stadsnät, bredband via fiber, ADSL, och mobilt bredband.

Tips: Du kan göra en gratis sökning på din adress här på Bredbandsval.se och se vad för kampanjer och erbjudanden som Penny och andra internetleverantörer har där du bor. Ett snabbt och enkelt sätt att hitta (och beställa) det bästa bredbandet.

Bredbandshastigheter som Penny erbjuder är:

  • 100/10 Mbit/s
  • 250/10 Mbit/s
  • 500/30 Mbit/s

Vad kostar bredband från Penny?

Priser på fast bredband kan variera beroende på var du bor. Vill du hitta billigt bredband från Penny och andra bredbandsleverantörer kan du göra det här på Bredbandsval.se. Du får alltid dagsaktuella priser.

Det lönar sig att jämföra bredband. Snabbare bredband kostar generellt sett mer, så du kan spara pengar på att jämföra de erbjudanden som finns och välja det som passar dig bäst.


Betalning av abonnemang hos Penny

Pennys abonnemang betalas med ett vanligt betalkort. Pengarna dras direkt varje månad så du slipper krångliga fakturor och oväntade kostnader. Penny gör ingen kreditkontroll i samband med beställningar. Om du har ett betalkort kan du enkelt ansluta det och starta din nya tjänst.

När dras pengarna?

Den dagen du aktiverar din tjänst hos Penny blir din betalningsdag varje månad. Det innebär att du alltid betalar för 30 dagars användning av tjänsten i förväg, det finns alltså trista bindnings- eller uppsägningstider.


Penny kundtjänst

Penny erbjuder inte traditionell kundtjänst eller support via telefon, e-post eller chat. Istället har de tagit fram hjälpartiklar som är tänkta att besvara de vanligaste frågorna som de får från sina kunder. För de som inte hittar svaret på sin fråga hänvisar man till att logga in på Pennys hemsida.


Penny omdöme

Penny är en relativt ny operatör och finns därför inte med i kundnöjdhetsundersökningar, som till exempel SKI. Se betyg och läs recensioner av Penny på Trustpilot.

Penny i sociala medier


Bolagsfakta Penny

  • Namn: Tele2 Sverige Aktiebolag (Penny är ett varumärke som tillhör Tele2-koncernen)
  • Organisationsnummer: 556267-5164
  • Momsregistreringsnummer (VAT): SE556267516401
  • Innehar F-skattsedel: Ja

Hemsida: Penny.se


Övrig information

Penny tillhör Tele2 koncernen och lanserades under 2020. Idag finns Penny endast inom Com Hems koaxial-nät, men planen är att också i framtiden lansera Penny inom de öppna näten i Sverige.

Hitta det bästa bredbandet för just dig

Spendera inte timmar på att leta och jämföra internetleverantörer.

Vi gör det åt dig på mindre än en minut, helt gratis. Sök på din adress här.

"placeholder"