folke (1)

Folke bredband

Folke är en internetleverantör som erbjuder fast bredband via fiber i ett flertal svenska stadsnät. Folke bredband är en del av NTM.

Folke bredband

Folke erbjuder flera olika typer av bredbandsabonnemang beroende på din internetuppkoppling och vad du har för behov. Du kan bland annat beställa:

  • Bredband via fiber
  • Bredband via stadsnät

Om du vill lära dig mer om de olika alternativen kan du läsa våra artiklar om stadsnät, bredband via fiber, ADSL, och mobilt bredband.

Folke bredbandsabonnemang och hastigheter

Folke erbjuder ett flertal olika abonnemang och hastigheter för bredband. Den som kan beställa Folke bredband via fiber på sin adress kan vanligtvis välja bland följande hastigheter:

Är du osäker på vilken hastighet du behöver och vilket abonnemang du ska välja? Läs vår artikel Vilken hastighet behöver jag för mitt bredband?

Vad kostar bredband från Folke?

Priserna på Folke bredband varierar beroende på vilket abonnemang och vilken hastighet du väljer. Priset kan dessutom variera beroende på var du bor och vilket stadsnät du tillhör.

Vill du hitta billigt bredband från Folke och andra bredbandsleverantörer kan du göra det här på Bredbandsval.se. Du får alltid dagsaktuella priser.

Det lönar sig att jämföra bredband. Snabbare bredband kostar generellt sett mer, så du kan spara pengar på att jämföra de erbjudanden som finns och välja det som passar dig bäst.

Tips: Du kan göra en gratis sökning på din adress här på Bredbandsval.se och se vad för kampanjer och erbjudanden som Folke och andra internetleverantörer har där du bor. Ett snabbt och enkelt sätt att hitta (och beställa) det bästa bredbandet.

Stadsnät där du kan beställa bredband från Folke

Folke levererar internet i flera öppna stadsnät i Sverige. På Bredbandsval.se behöver du inte veta vilket fibernät du tillhör för att kunna göra en beställning, men här är exempel på stadsnät där Folke finns:

Folke kundtjänst / support

Telefonnummer: 010-142 90 90

  • Öppet helgfria vardagar kl 8.00-15.00. (vardag före helgdag stänger kundservice kl 12.00)
  • Teknisk support samt nybeställning öppet måndag-fredag kl 08:00-20:00
  • Helger och helgdagar kl 10:00-15:00

Du kan även kontakta Folke via deras kontaktformulär.

Folke e-post

Vill du maila Folke Bredband når du dem på: support@folkebredband.se

Folke Bredband omdöme

Se kundernas omdömen och betyg på Folke Bredband på Trustpilot.

Faktura och betalning

Folke bredband erbjuder möjligheten att välja om man vill ta emot pappersfaktura, e-postfaktura, e-faktura, eller om man vill betala via autogiro.

Alternativ Kostnad
Autogiro 0 kr
E-faktura 0 kr
E-postfaktura 0 kr
Pappersfaktura 49 kr

Adress

Stohagsgatan 2
601 83 Norrköping

Bolagsfakta Folke

  • Namn: Folke AB
  • Organisationsnummer: 559389-3067
  • Momsregistreringsnummer (VAT): SE559389306701
  • Innehar F-skattsedel: Ja

Hemsida: folkebredband.se

Övrig information

Folke AB är en del av NTM Media.