Dalakraft png logotyp

Dalakraft

Dalakraft bildades av ett antal lokala elnätsföretag i Dalarna i samband med avregleringen av elmarknaden 1996. Sedan dess har man vidareutvecklat sitt erbjudande till att även omfatta bredband. Idag säljer man el, solpaneler, laddlösningar för elbil och bredband till privatpersoner och företag i hela Sverige.

Dalakraft har kontor i Malung, Rättvik och Falun men levererar bredband via fiber i flera stora stadsnät.

Dalakraft fiber

Dalakraft erbjuder bredband via fiber i sex av de största stadsnäten i Sverige.

Tips: Jämför aktuella bredbandserbjudanden från internetleverantörer på din adress. Sök på din adress för att jämföra och beställa bredband

Dalakraft bredband & internethastigheter

Beroende på vilket stadsnät du tillhör kan du som vill ha bredband från Dalakraft bland annat välja mellan följande hastigheter och abonnemang:

Dalakraft erbjudande

Dalakraft har speciella erbjudanden för som har fritidshus med fiberanslutning i något av de stadsnät Dalakraft finns i. Med “Dalakraft Bredband – Fritidshus” får man till exempel bredband 100/100 Mbit/s under fem valfria månader under ett kalenderår.

Dalakrafts priser, uppsägningstider och startavgifter varierar beroende på vilket av stadsnäten du tillhör och vilket abonnemang (internethastighet) du väljer. Dalakraft tillämpar aldrig någon bindningstid för sina bredbandstjänster.

Router ingår vanligtvis i erbjudandet och med hjälp av kundsupport kan de fjärrstyra routern för att ge support.

Dalakraft kontakt och kundservice

Dalakraft satsar mycket på kundservice och support – något som bland annat märks på de generösa öppettider de har i kundservice. På Dalakrafts hemsida kan kunder söka bland hjälpartiklar men även kontakta kundservice via live chat, telefon, e-post.

Telefon

0771-48 80 00

Telefontider

Mån-Fre: 08.00 – 21.00 Lör-sön: 10:00 - 14:00

E-post

info@dalakraft.se

Mina sidor på Dalakraft

På dalakraft.se kan kunder logga in på Dalakrafts Mina sidor med BankID och hantera sina tjänster.

Dalakraft omdöme

När man läser omdömen och betyg om Dalakraft ska man tänka på att Dalakraft levererar ett flertal olika tjänster. De omdömen som lämnats behöver inte nödvändigtvis vara kopplade till deras bredbandstjänster. Se omdömen om Dalakraft på Trustpilot.

Dalakraft i sociala medier

Dalakraft fiber i stadsnät

Dalakraft levererar internet i ett flertal öppna stadsnät i Sverige. Här är en lista över några av de stadsnät där Dalakraft fiber finns att välja:

Bolagsfakta Dalakraft

  • Namn: Dalakraft AB
  • Organisationsnummer: 556132-9466
  • Momsregistreringsnummer (VAT): SE556132946601
  • Innehar F-skattsedel: Ja

Hemsida: dalakraft.se