Allente

Allente

Allente (tidigare Viasat och Canal Digital) är en bredbandsleverantör som främst fokuserar på sina underhållningstjänster. Därför erbjuder Allente främst bredband med högre hastigheter som man paketerar tillsammans med TV- och streamingtjänster. Det går dock att beställa fast bredband från Allente via fiber utan att välja till TV- och streamingtjänster. Allentes tjänster finns att beställa i ett flertal svenska stadsnät.

Se vad Allente och andra populära internetleverantörer har för erbjudanden där du bor:

"placeholder"

Allente bredband

Beroende på din adress och förutsättningarna i det stadsnät du tillhör erbjuder Allente olika typer av bredband. Du kan bland annat beställa bredband via fiber och bredband via stadsnät.

Allente bredband i stadsnät

Allente levererar bredband i flera öppna stadsnät i Sverige. När du använder Bredbandsval.se behöver du inte veta vilket stadsnät du tillhör, utan söker endast på din adress för att kunna göra en beställning. Här är exempel på stadsnät där Allente levererar sina bredband:


Se om du kan få Allente bredband på din adress!


Bredbandsabonnemang från Allente

TV- och streamingtjänster kräver ofta snabbare internethastighet för att fungera väl. Därför erbjuder Allente bredband med snabbare hastigheter för ned- och uppladdning. Exempel på bredbandsabonnemang från Allente är:

  • Allente bredband 250/100 Mbit/s
  • Allente bredband 250/250 Mbit/s

Allente pris

Priserna på Allente bredband varierar beroende på vilka erbjudanden Allente har för tillfället. Priset kan dessutom variera beroende på var du bor och vilket stadsnät du tillhör.

Tips: Sök på din adress för att se bredband och erbjudanden från Allente!


Hitta bästa bredbandet på din adress!


Allente TV

Följande möjligheter finns för dig som vill beställa Allente TV-paket:

Om du inte är ansluten till ett stadsnät och kan beställa TV via fiber finns även möjligheten att beställa TV via Parabol från Allente.


Jämför Allente bredband och TV-paket direkt på Bredbandsval.se!
Sök på din adress och hitta bredband och TV-paket för dig.

Allente Parabol tv

Om du tar emot TV via satellit kan det vara bra att känna till att i samband med att Viasat och Canal Digital gått samman och bildat Allente kommer man från och med den 1 december gå över till att sända ut TV-signaler från en och samma satellit.

Du som varit kund på Canal Digital eller Viasat och nu har Allente som leverantör kan behöva justera sin parabol till den nya, korrekta riktningen för att inte bli av med din tv-signal. Allente utför paraboljusteringen kostnadsfritt.


Allente kundtjänst & support

Allente satsar hårt på sin kundservice och på Allentes kundservicesida kan du ofta själv hitta svar på de flesta frågor om installation, boxar och hårdvara, abonnemang och avtal och fakturor.

Om du föredrar att prata med en supportagent via telefon gäller följande nummer och öppettider:

Allente Telefon

0770-32 22 11

Öppettider för teknikfrågor: Mån-fre: 08.00-19.00 Lör-sön: 10:00-19:00

Öppettider för fakturafrågor: Vardagar: 08:00-17:00


Allente omdöme

Allente har inte funnits så länge som varumärke och har därför inte hunnit få så mycket omdömen från kunder eller delta i kundundersökningar från SKI. Omdömen från Trustpilot hittar du här.

Fördelar med Allente

  • Stort utbud inom underhållning (TV och streamingtjänster)
  • Nytt varumärke som måste bevisa sig och leverera en bra kundupplevelse

Möjliga felstavningar av Allente

Allente, som är den korrekta stavningen, är ett nytt företag och varumärke som är en "namnlek" och förkortning av ”All entertainment”.

Namnet har visat sig vara lite förvirrande och svårt att komma ihåg, vilket har lett till att många skriver exempelvis ”Alente”.


Allente kontakt

Besöksadress
Västra järnvägsgatan 15
111 64 Stockholm

Hemsida: allente.se

Allente i sociala medier


Bolagsfakta Allente

  • Namn: Allente Group AB
  • Organisationsnummer: 559225-9666
  • Momsregistreringsnummer (VAT): SE559225966601
  • Innehar F-skattsedel: Ja

Övrig information

Allente är resultatet av en sammanslagning av Canal Digital och Viasat. Om du blev kund hos Viasat eller Canal Digital kommer dina tjänster fortsätta som innan sammanslagningen, med samma innehåll och priser tills annat kommuniceras från Allente. Du som kund kommer få mer information från Allente.

Hitta det bästa bredbandet för just dig

Spendera inte timmar på att leta och jämföra internetleverantörer.

Vi gör det åt dig på mindre än en minut, helt gratis. Sök på din adress här.

"placeholder"