Telenor lanserar nya erbjudanden för mobilt bredband

Uppdaterad

telenor-flexibelt-mobilt-bredband

Internetleverantören Telenor meddelade den 11/5-2023 att man lanserat nya erbjudanden för Telenor mobilt bredband. Tanken är att göra bredbandsvalet ännu enklare och mer flexibelt.

De paket som erbjuds nu är Obegränsat mobilt bredband med 5G (med eller utan router för mobilt bredband) samt Mobilt bredband 15 GB utan router och bindningstid.

På Bredbandsval.se erbjuds i dagsläget det som hos Telenor kallas "Flexibelt mobilt bredband”, vilket är det mobila bredband som traditionellt kallats mobilt bredband. Den mobila 5G-routern som erbjuds kan dessutom tas med på exempelvis en utlandssemester då roaming inom EU/EES och 10 ytterligare länder ingår. En nyhet är att det exempelvis kommer vara möjligt att pausa abonnemanget det när det inte används, till exempel om du inte behöver bredband till sommarstugan eller fritidshuset under en viss period.

”Fast mobilt bredband” (även kallat FWA och bredband via mobilnätet) erbjuds endast av Telenor själva i dagsläget och det passar den som inte behöver kunna ta med sitt WiFi på resan.