Comviq lanserar mobilt bredband

Uppdaterad

Comviq mobilt bredband

För en tid sedan lanserade mobiloperatören Comviq fast bredband via fiber. Lagom till sommaren lanserar man nu även obegränsat mobilt bredband via 4G-nätet.

Sommaren närmar sig med stormsteg och många vill såklart även ha bredband i sommarstugan, båten eller i husvagnen. För att möta kundernas behov lanserar man "Comviq Mobilt Bredband Obegränsad” för 399 kronor i månaden med fri surf för både kontantkortskunder och för de som betalar med faktura.

– På sommaren under semestrarna är det ofta flera som ska dela på samma mobila bredband och då tar surfen snabbt slut. Nu ger vi både nya och befintliga kunder maximal tillgång till obegränsad surf med möjligheten att få en router på köpet, vilket vi tror kommer bli uppskattat nu innan sommaren, säger Oscar Karlsson, affärsansvarig för Comviq på Tele2.

Som kund kan man välja mellan att använda kontantkort eller att betala med faktura utan bindningstid. Om man betalar med faktura och binder sig i 24 månader så ingår en 4G-router Huawei (SoyeaLink) B535 till värde av 1 290 kronor.

Comviq mobilt bredband obegränsad finns att beställa enkelt på Bredbandsval.se. Innan du beställer på Bredbandsval.se kan du jämföra mobilt bredband från olika leverantörer gratis och beställningar skickas automatiskt till Comviq.