Bredbandsväljaren

Uppdaterad 3 juli 2020

Att ha bredband idag är lika självklart för många som att ha el och vatten till hushållet. Dock så är det lite enklare att välja vatten, finns bara en leverantör vanligtvis och för elen finns det bara en leverantör för nätet men det finns såklart många olika alternativ för elhandeln.

När det kommer till bredband så är det lite mer komplicerat med ofta många olika möjligheter att få bredband till en adress.


Tips! Vill du passa på att se vilka olika bredbandserbjudande och kampanjer som finns just nu kan du använda vår söktjänst för bredband på din adress.


Vad är bredbandsväljaren

Ibland brukar säga att vi på bredbandsval.se är bredbandsväljaren i Sverige. Vi var först med att lansera en tjänst där konsumenter enkelt kan göra sitt bredbandsval baserat på vilka olika möjligheter som finns på just dennes adress. Vi undersöka olika möjliga infrastrukturer och tittar på vilka operatörer som finns på dessa.

Exempel på infrastrukturer är:

Sök på din adress för att jämföra internetleverantörer.

Operatörer att välja mellan för fast bredband

Vi täcker en bra bit över 90% av de möjliga bredbandsval som går att göra i Sverige när det kommer till att välja bland operatörer. Det finns många operatörer som levererar fast bredband via fiber, ADSL, kabel-tv och stadsnäten i Sverige och några av de största är:

Att välja bredband via stadsnät

Du kan beställa internet från flertalet öppna stadsnät i Sverige, exempelvis i IP-Only och iTUX samt Zitius och Open Infra.

Till alla blogginlägg

Hitta det bästa bredbandet för just dig

Spendera inte timmar på att leta och jämföra internetleverantörer.

Vi gör det åt dig på mindre än en minut, helt gratis. Sök på din adress här.

"placeholder"