Umeå kommunvapen

Bredband i Tavelsjö

Tavelsjö är en postort i Umeå kommun. På den här sidan hittar du statistik och information om bredband i Tavelsjö. Du kan även söka på din adress och direkt hitta det bästa, billigaste och snabbaste bredbandet till din bostad i Tavelsjö.

Nedan har vi sammanställt fakta och statistik om bredband i Tavelsjö. Informationen är baserad på 97 sökningar på Bredbandsval.se som gjorts på adresser i postorten Tavelsjö under de senaste tolv månaderna (2022-06-06 - 2023-06-05).

Tips: Om du hittar ett alternativ du gillar kan du beställa med en gång. Vi gör det extra enkelt för dig och det kostar inget. Du kan både beställa nytt och byta bredband, och det fungerar i hela Sverige.

Bredband via fiber i Tavelsjö

Tillgången till bredband i Tavelsjö, och vilka hastigheter, leverantörer och priser som gäller, beror på anslutningen på adressen samt vilka infrastrukturer, stadsnät, kommunikationsoperatörer och nätägare som finns i Tavelsjö.

Vi har inte hittat några adresser med fiber i Tavelsjö. Det kan bero på ett lågt antal sökningar eller brist på fibrering.

Billigaste bredband via fiber i Tavelsjö

På Bredbandsval.se beräknar vi ett jämförpris per månad för att göra en rättvis prisjämförelse av bredband. Baserat på sökresultaten på Bredbandsval.se de senaste 12 månaderna är snittpriset* för billigaste Bredband 100 i Tavelsjö 449 kronor per månad. Detta placerar Tavelsjö på plats 1 663 av 1 693 i listan över postorter med billigaste Bredband 100 i Sverige.

* Snittpriset är baserat på tjänster med 100 Mbit/s nedströms och inkluderar inte eventuella gratistjänster eller nätverksavgifter och placeringen kan vara delad med andra orter. Postorter där vi inte identifierat något snabbt fast bredband är undantagna i listan.

Stadsnät i Tavelsjö

Om du har bredband via öppet stadsnät i Tavelsjö kan du oftast välja mellan ett flertal olika internetleverantörer. Stadsnätet tillhandahåller då den lokala infrastrukturen, medan internetleverantören tillhandahåller tillgången till själva internet och ofta även tjänster som IP-telefoni, TV via internet, med mera.

Bredband via kabel-TV i Tavelsjö

I våra sökningar har vi inte kunnat hitta några adresser med bredband via kabel-TV (via koaxialkabel) i Tavelsjö.

Gruppavtal för bredband i Tavelsjö

Vi har inte kunnat hitta några gruppavtal i Tavelsjö.

Mobilt bredband i Tavelsjö

Mobilt bredband, dvs internet via mobilnätet (3G, 4G, och 5G), kan vara ett bra alternativ eller komplement till fast internet. Det finns ju tillgängligt nästan överallt, och med olika datapotter. Baserat på beställningar av mobilt bredband i Tavelsjö på Bredbandsval.se så väljer 100% obegränsat mobilt bredband.

Jämför abonnemang för mobilt bredband

Andra postorter i Umeå kommun

  • Botsmark
  • Bullmark
  • Holmsund
  • Holmön
  • Hörnefors
  • Obbola
  • Röbäck
  • Sävar
  • Täfteå
  • Umeå