Sävsjö kommunvapen

Bredband i Rörvik

Rörvik är en postort i Sävsjö kommun. På den här sidan hittar du statistik och information om bredband i Rörvik.

Just Rörvik är en av flera orter i Sverige där bredband delvis erbjuds via så kallade "stängda nät". I ett stängt fibernät är antalet leverantörer som erbjuder bredband ofta begränsat, vilket påverkar informationen om bredband nedan. I Rörvik finns exempelvis Sävsjö Stadsnät.Trots detta kan det fortfarande finnas adresser i Rörvik som är kopplade till andra bredbandsnät.

Nedan har vi sammanställt fakta och statistik om bredband i Rörvik, undantaget stängda nät. Informationen är baserad på 85 sökningar på Bredbandsval.se som gjorts på adresser i postorten Rörvik de senaste tolv månaderna (2022-06-09 - 2023-06-08).

Tips: Om du hittar ett alternativ du gillar kan du beställa med en gång. Vi gör det extra enkelt för dig och det kostar inget. Du kan både beställa nytt och byta bredband, och det fungerar i hela Sverige.

Bredband via fiber i Rörvik

Eftersom många adresser i Rörvik är anslutna till ett stängt nät ser utbudet av bredband via fiber lite annorlunda ut. Detta då stadsnätet agerar såväl nätägare som kommunikationsoperatör och leverantör.

Anslut fiber till bostad i Rörvik

Om du inte har tillgång till bredband via fiber och vill dra in och installera fiber till en bostad eller lokal i Rörvik kan du börja med att kontakta Sävsjö Stadsnät.

Bredband via kabel-TV i Rörvik

Av de adresser vi testat i Rörvik under de senaste 12 månaderna har 0% tillgång till bredband via kabel-TV, dvs via koaxialkabel (koax).

Internetleverantörer i Rörvik

Utöver Sävsjö Stadsnät har vi på Bredbandsval.se under de senaste 12 månaderna även identifierat leverantörerna Boxer, Comviq och Tele2.

Mobilt bredband i Rörvik

Mobilt bredband, dvs internet via mobilnätet (3G, 4G, och 5G), kan vara ett bra alternativ eller komplement till fast internet. Det finns ju tillgängligt nästan överallt, och med olika datapotter. Baserat på beställningar av mobilt bredband i Rörvik på Bredbandsval.se så väljer 33% obegränsat mobilt bredband.

Jämför abonnemang för mobilt bredband

Andra postorter i Sävsjö kommun

  • Lammhult
  • Stockaryd
  • Sävsjö
  • Vrigstad