skurups elverk

Skurups Elverk

Skurups Elverk arbetar för att samtliga i kommunen ska kunna ansluta sin fastighet via fiber oavsett om man bor i någon av tätorterna i kommunen eller om man bor på landsbygden.

Med stadsnät får du tillgång till internet via bredband, TV och telefoni från flera olika internetleverantörer via fiber. Fördelen med att samla många leverantörer i samma nät är bland annat att kvaliteten på tjänsterna ökar samtidigt som konkurrensen i nätet pressar ner priserna.

Skurups Elverk internetleverantörer

Skurups Elverk sköter den lokala infrastrukturen som din bostad är uppkopplad mot men du behöver använda en av dessa bredbandsleverantörer för att ansluta till internet.

Möjliga internethastigheter via Skurups Elverk

  • Bredband 100/10 Mbit/s
  • Bredband 300/300 Mbit/s
  • Bredband 500/500 Mbit/s
  • Bredband 1000/1000 Mbit/s

Är du osäker på vilken hastighet du behöver kan du läsa vårt blogginlägg med en guide om att välja hastighet.

Priser för anslutning till Skurups Elverks nät

Möjligheterna för en fiberanslutning kan variera beroende på var anslutningen ska ske, och därmed kan också priser variera. Finns exempelvis fiber i närområdet? Är det fler i området som är intresserade samtidigt? Ger markägaren grävtillstånd? I vissa områden kan kampanjer genomföras och då finns det oftast ett enhetligt pris som är giltigt under en begränsad tid. Kontakta stadsnätet direkt för mer information.

Kontaktuppgifter Skurups Elverk

Telefon. 0411-53 61 00
E-post. skurupselverk@skurup.se

Postadress

Skurups Elverk AB
274 80 Skurup

Besöksadress

Mårtensgatan 3
Skurup