Svenska Stadsnät i Mölndal

Svenska Stadsnät i Mölndal

Svenska Stadsnät driver ett stadsnät i Mölndal. Svenska Stadsnät är en del av Teliakoncernen vilket inte bara skapar trygghet, utan också garanterar bra och stabila tjänster.

Internetleverantörer i Svenska Stadsnät i Mölndal

Som ansluten till Svenska Stadsnät i Mölndal får du tillgång till internet via bredband, TV och telefoni från flera olika internetleverantörer via fiber. Följande leverantörer erbjuder bredband i Svenska Stadsnäts öppna fibernät i Mölndal

Är du osäker på vilken hastighet du behöver kan du läsa vårt blogginlägg med en guide om att välja hastighet.

Priser för anslutning till Svenska Stadsnät i Mölndal

Möjligheterna för en fiberanslutning kan variera beroende på var anslutningen ska ske, och därmed kan också priser variera. Finns exempelvis fiber i närområdet? Är det fler i området som är intresserade samtidigt? Ger markägaren grävtillstånd? I vissa områden kan kampanjer genomföras och då finns det oftast ett enhetligt pris som är giltigt under en begränsad tid. Kontakta stadsnätet direkt för mer information.

Anslutningsavgiften för Fiber till villa ligger oftast på mellan 15 000 kr och 45 000 kr, beroende på förhållandena i området där du bor. Du betalar ingenting förrän fibern är installerad hos dig. Du kan välja mellan månadsbetalning (60 månader) eller att betala en engångsfaktura.

Kontaktuppgifter

Telefon. 020-10 00 95
Vardagar: 08.00 - 16.00

Postadress

Svenska Stadsnät
Scheelevägen 17, Ideon Beta 6
223 70 Lund