köpings kabel TV

Köpings kabel TV

Redan i mitten av 1980-talet påbörjade Köpings Kabel-TV AB utbyggnaden av kabel-TV-nätet i Köping. Nätet har därefter byggts ut till ett komplett stadsnät med möjlighet att beställa fiber.

Med fiber från Köpings Kabel-TV AB erbjuds anslutna hushåll bredband med en hastighet upp till 1Gbi/s i båda riktningarna. Dessutom kan man beställa TV-paket med film, sport och dokumentärer i HD-kvalité och IP-telefoni.

För att du ska få tillgång till bredband via Köpings kabel-TV behöver fastigheten vara ansluten till Köpings kabel-TV-nät. Man behöver också instalera ett datauttag (multimediauttag). I Munktorp, Malmön, Sundänge samt i nyare villaområden finns möjlighet till anslutning via fiber.

Köpings kabel-TV fiber

Köping kabel-TV erbjuder sex olika bredbandsabonnemang med olika hastigheter och priser:

  • Bredband2
  • Bredband10
  • Bredband100
  • Bredband250
  • Bredband500
  • Bredband10000

Köpings kabel-TV drift

Här finns information om driftstörningar i Köpings kabel-TV-nät.

Installation av fiber från Köpings kabel-TV

Den som bor i villa och är kund hos Köpings kabel-TV via kabel-TV-nätet (Koax-kabel) betalar en uppgraderingskostnad på 3 995 kr. Bor man i villa i tätort och område är förberett för fiber kostar det 7 495 kr

De som bor på landsbygden kan kontakta Köpings kabel-TV för att se om möjlighet finns till anslutning. Är det förberett för fiber kostar det 15 000 kr att ansluta sig.

Köpings kabel-TV kontaktuppgifter

Telefon. 0221-250 45

Postadress

Köpings Kabel-TV AB
Sveavägen 18
Box 13
731 21 Köping