bko

BKO – Bodens stadsnät

Bodens stadsnät, BKO, är ett öppet stadsnät i Boden med full valfrihet via fiber. Blir du inte nöjd kan du enkelt byta internetleverantör tack vare de korta bindningstiderna. Stadsnätet byggs med fiberteknik och kapaciteten i fibernäten är i det närmaste obegränsad och levererar idag en framtidsäker Gbit-kapacitet.

Med stadsnät får du tillgång till internet via bredband, TV och telefoni från flera olika internetleverantörer via fiber. Fördelen med att samla många leverantörer i samma nät är bland annat att kvaliteten på tjänsterna ökar samtidigt som konkurrensen i nätet pressar ner priserna.

BKO internetleverantörer

Bodens stadsnät sköter den lokala infrastrukturen som din bostad är uppkopplad mot men du behöver använda en enskild bredbandsleverantör för att ansluta till internet.

Möjliga bredband i BKO

  • Bredband 100/100 Mbit/s
  • Bredband 250/250 Mbit/s
  • Bredband 500/500 Mbit/s

Är du osäker på vilken hastighet du behöver kan du läsa vårt blogginlägg med en guide om att välja hastighet.

BKO TV

  • Boxer
  • Tele2
  • Sappa

De operatörer som erbjuder abonnemang för TV via IPTV har vanligtvis flera olika TV-paket att välja mellan med olika många kanaler och playtjänster. Du kan även prenumerera på olika streaming-tjänster som Netflix, HBO och Viaplay via internet.

BKO driftinformation

Här finns information om Driftstatus i Bodens stadsnät.

Priser för anslutning till BKO

Möjligheterna för en fiberanslutning kan variera beroende på var anslutningen ska ske, och därmed kan också priser variera. Finns exempelvis fiber i närområdet? Är det fler i området som är intresserade samtidigt? Ger markägaren grävtillstånd? I vissa områden kan kampanjer genomföras och då finns det oftast ett enhetligt pris som är giltigt under en begränsad tid. Kontakta stadsnätet direkt för mer information.

Kontaktuppgifter Bodens stadsnät

Tel. 0921-20 11 00
mån- fre kl. 9-16

E-post. info@bodensstadsnat.se

Postadress

BKO
Mejerigränd 4
961 61 Boden

Sociala medier