Mäklarhuset

Jämför bredband på din adress
i samarbete med Bredbandsval.se

"placeholder"

Vi jämför bredband från bland annat

De bästa priserna på bredband

Vi hittar de bästa kampanjerna och billigaste abonnemangen åt dig. Att hitta snabbt och billigt bredband har aldrig varit enklare.

Svar direkt

Det tar mindre än en minut att hitta de bästa alternativen på din adress.

Gratis och bästa-pris-garanti

Bredbandsval är helt gratis. Inga dolda kostnader och vi visar alltid de bästa priserna från respektive internetleverantör.

"Bredbandsval.se gav mig en bra jämförelse direkt. Jag såg precis vad det skulle kosta och kunde beställa snabbare bredband till ett bättre pris!"

Oscar

"Tack! På 1 minut hittade jag det bästa bredbandet på min adress. Bra hjälp av kundtjänst och snabb och smidig beställning!"

Charlotta

"Perfekt när vi flyttade! Sökte på den nya adressen och satte startdatum till dagen före inflytt. Otroligt smidigt!"

Gustav

Så funkar det

Sök på din adress

Ange din adress för att se vilka bredbandsleverantörer som kan leverera bredband till dig. Du får upp alternativ för både fast bredband och mobilt bredband.

Jämför erbjudanden

Jämför internetleverantörernas abonnemang för att se vilket erbjudande som passar bäst för dina behov. Jämför pris, hastighet, och mer.

Beställ tryggt och enkelt

Beställ det bredband som passar dig bäst. Vi gör det enkelt att beställa direkt från leverantören. Du får garanterat det bästa priset när du beställer via oss, utan extra kostnad.

Vanliga frågor

Bredbandsval.se är Sveriges smidigaste tjänst för jämförelse av bredband på en adress. Tjänsten är ett enkelt och objektivt verktyg för att underlätta krångliga jämförelser och byten av bredbandsleverantörer. Allt du behöver göra är att fylla i din adress, så söker vår val fram de bästa erbjudandena som är tillgängliga på just den adressen.

Vi tycker att det är viktigt att det är enkelt att jämföra olika abonnemang för bredband. Det blir allt vanligare att hushåll har tillgång till fiber via till exempel stadsnät, och då finns ofta ett brett utbud av bredbandsleverantörer att välja mellan. Vi jämför även andra fasta bredband, så som bredband via ADSL, kabel-tv, med flera. Och naturligtvis mobilt bredband för dig som vill ta med dig internet överallt.

Bredbandsval.se förmedlar en opartisk jämförelse av bredbandstjänster som du kan få på en specifik adress och hjälper dig att spara tid och pengar. Det vill säga, vi hjälper dig hitta det bästa bredbandet på din adress som passar just dina behov. Samtidigt gör vi det extra enkelt för dig att beställa och byta bredband.

Vårt mål är att Bredbandsval.se alltid ska vara det enklaste och tryggaste sättet för dig att skaffa bredband.

När du köper en produkt eller tjänst på nätet spelar det ingen roll var du bor – produkten är densamma oavsett. Bredband fungerar lite annorlunda eftersom utbudet och priset varierar mellan olika adresser.

För att veta vilka bredband du kan få där du bor, vilka hastigheter som finns, och hur mycket det kostar krävs en exakt adress (postnummer räcker inte). Vi hittar och presenterar rätt priser (samma som leverantörerna) och låter dig beställa direkt med vår förenklade beställning.

Det tar bara någon minut istället för att du ska spendera timmar på att leta runt. Vi hjälper dig med andra ord att välja det bästa bredbandet på exakt din adress, på nolltid.

Hitta det bästa bredbandet för just dig

Spendera inte timmar på att leta och jämföra internetleverantörer.

Vi gör det åt dig på mindre än en minut, helt gratis. Sök på din adress här.

"placeholder"

Bredbandsval i media