Egrannar

Jämför bredband på din adress
i samarbete med Bredbandsval.se

Vilket gatunummer?

Vi jämför bredband från bland annat

De bästa priserna på bredband

Vi hittar de bästa kampanjerna och billigaste abonnemangen åt dig. Att hitta snabbt och billigt bredband har aldrig varit enklare.

Svar direkt

Det tar mindre än en minut att hitta de bästa alternativen på din adress.

Gratis och bästa-pris-garanti

Bredbandsval är helt gratis. Inga dolda kostnader och vi visar alltid de bästa priserna från respektive internetleverantör.

"Bredbandsval.se gav mig en bra jämförelse direkt. Jag såg precis vad det skulle kosta och kunde beställa snabbare bredband till ett bättre pris!"

Oscar

"Tack! På 1 minut hittade jag det bästa bredbandet på min adress. Bra hjälp i chatten och snabb och smidig beställning!"

Charlotta

"Perfekt när vi flyttade! Sökte på den nya adressen och satte startdatum till dagen före inflytt. Otroligt smidigt!"

Gustav

Så funkar det

Sök på din adress

Ange din adress för att se vilka bredbandsleverantörer som kan leverera bredband till dig. Du får upp alternativ för både fast bredband och mobilt bredband.

Jämför erbjudanden

Jämför internetleverantörernas abonnemang för att se vilket erbjudande som passar bäst för dina behov. Jämför pris, hastighet, och mer.

Beställ tryggt och enkelt

Beställ det bredband som passar dig bäst. Vi gör det enkelt att beställa direkt från leverantören. Du får garanterat det bästa priset när du beställer via oss, utan extra kostnad.

Vanliga frågor

Bredbandsval.se är sveriges tjänst för jämförelse av bredband på adress. Tjänsten är ett enkelt och objektivt verktyg för underlätta krångliga jämförelser och byten av bredbandsleverantörer. Allt du behöver göra är att fylla i din adress, så söker vår val fram de bästa erbjudandena på din adress.

Bredbandsval.se förmedlar en opartisk jämförelse av bredbandstjänster som du kan få på en viss adress och hjälper dig att spara tid och pengar.

När du köper en produkt på nätet spelar det ingen roll var du bor – produkten är densamma oavsett. Bredband är lite annorlunda då utbudet och priset varierar mellan adresser. För att veta vilka bredband du kan få, hur snabbt det kan gå och hur mycket det kostar för dig krävs en exakt adress (postnummer räcker inte). Vi presenterar rätt priser (samma som leverantörerna) och låter dig beställa direkt!

Hitta det bästa bredbandet för just dig

Spendera inte timmar på att leta och jämföra internetleverantörer.

Vi gör det åt dig på mindre än en minut, helt gratis. Sök på din adress här.

Vilket gatunummer?

Bredbandsval i media