Telia Play lanseras som helt fristående streamingtjänst

Uppdaterad 6 maj 2020

Nyligen lanserades Telia Play som en helt fristående streamingtjänst, och den blir även tillgänglig för alla, oavsett var man bor. Med en kombination av linjära kanaler och streaming kan fler ta del av underhållning för hela familjen - med tv, filmer och serier från bland annat Discovery, HBO Nordic och nytillkomna C More. Dessutom får kunderna tillgång till en stor filmbutik.

Tidigare bara Teliakunder som hade möjlighet att ta del av tjänsten

Tidigare var det bara kunder till Telia som har haft tillgång till Telia Play. De med Telia Tv har fritt kunnat streama sitt tv-utbud i appen medan de med övriga tjänster har kunnat beställa Telia Play för en fast kostnad. Nu utökas tjänsten med innehåll från C More och kan användas av alla, även de som inte är kunder hos Telia idag.

– Det är enormt kul att äntligen kunna erbjuda Sveriges mest uppskattade tv-tjänst till alla, oberoende av vilken leverantör de har i huset, på teven eller i luren. Det här är en unik och efterfrågad kombination av brett streaming-innehåll och de mest populära tv-kanalerna. Helt enkelt det bästa av båda världarna samlat på ett och samma ställe. Jag hoppas det kan bli ett härligt nytillskott för de som planerar att vårstäda bland appar eller som vill njuta av ännu mer underhållning, säger Sarah S-Latef Engström, produktchef TV på Telia.

Mer tv till alla - säger Telia

I Telia Play ingår 15 tv-kanaler inklusive Discovery och lokala och internationella serier från C More och HBO Nordic. Tjänsten fungerar både hemma i Sverige och utomlands i hela EU/EES och appen kan användas på mobiler, surfplattor, datorer, AppleTV samt har även stöd för AirPlay och Chromecast.

Till alla blogginlägg

Hitta det bästa bredbandet för just dig

Spendera inte timmar på att leta och jämföra internetleverantörer.

Vi gör det åt dig på mindre än en minut, helt gratis. Sök på din adress här.

"placeholder"